Kaart

Albertlaan 194

9400 Ninove Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit stijlvolle, recente appartement van 76 vierkante meter, gelegen op de eerste verdieping onder de begane grond, in de bruisende stad Ninove. Met een makkelijke bereikbaarheid via de trap, is deze woning ideaal gepositioneerd dichtbij scholen, openbaar vervoer, uiteenlopende winkels en belangrijke invalswegen.

Bij binnenkomst word je direct meegevoerd naar een heldere en ruimtelijke leefruimte, met daarin een open, volledig geïnstalleerde keuken. Deze beschikt over alle benodigde apparatuur zoals een koelkast, inductiekookplaat, afzuigsysteem, oven en zelfs een aansluiting voor een vaatwasmachine. Voor extra opslagruimte is er een aangrenzende bergplaats van 3,5 vierkante meter.

De lichtrijke woonkamer biedt door het grote schuifraam toegang tot het royale terras van 34 vierkante meter. Dit terras is volledig omheind, waardoor je in alle privacy kunt genieten van de buitenlucht.

Daarnaast zijn er in dit moderne appartement twee slaapkamers te vinden van respectievelijk 10 en 8 vierkante meter. De strak afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel met bijbehorend badkamermeubel. Ook beschikt het appartement over een afzonderlijk toilet voor extra gemak.

Ten slotte wordt er bij dit appartement een kelderruimte, autostaanplaats en garagebox aangeboden. Een praktische en stijlvolle woonoplossing in de nabijheid van het centrum van Ninove!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Albertlaan 194 - 9400 Ninove - Stijlvol, recent appartement met ruim terras
Gelegen op -1 verdieping, bereikbaar per trap.

Dit recente appartement (76 m²) is gelegen nabij het centrum van Ninove, scholen, openbaar vervoer, winkels en invalswegen.

Het appartement bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open, geïnstalleerde keuken (koelkast, inductiekookplaat, afzuigsysteem, oven en aansluiting voor een vaatwasmachine) met aansluitend een bergruimte (3,5 m²). Via het grote schuifraam betreden we het immense terras (34 m²) dat volledig omheind is.

Verder beschikt dit recente appartement over twee slaapkamers (10 m² & 8 m²), badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met badkamermeubel en een afzonderlijk toilet.

Er is een kelderruimte, autostaanplaats en garagebox inbegrepen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
QRLAYA5KEAFJ
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com