Kaart

Burchtstraat 1

9400 Ninove Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Op zoek naar een ruim en instapklaar appartement in het hartje van Ninove? Wij presenteren je graag dit pas gerenoveerde, twee-slaapkamer appartement dat perfect gelegen is op de eerste verdieping van een residentieel complex, vlot toegankelijk met de lift.

Met 116 vierkante meter aan wooncomfort binnen handbereik, bevindt dit appartement zich ideaal in het centrum van Ninove. Alle essentiële faciliteiten zoals scholen, openbaar vervoer, winkels en belangrijke invalswegen zijn gemakkelijk en direct te bereiken.

Via de uitnodigende inkomhal betreed je de lichtrijke leefruimte. De aanwezigheid van de volledig geïnstalleerde keuken - uitgerust met koelkast, vitokeramische kookplaat, afzuigsysteem, oven en vaatwasmachine - garandeert een zorgeloos kookgenot. Daarnaast houdt de aangrenzende bergruimte alles netjes en geordend.

De badkamer biedt alle comfort dankzij het badkamermeubel met dubbele wastafel en douche. Een afzonderlijk toilet en twee ruime slaapkamers maken dit instapklare appartement compleet.

Goed nieuws voor autobezitters, de huurprijs omvat ook een garagebox. De gunstige EPC-waarde van 186 kWh/m² verzekert je van een energiezuinige woning. Ontdek vandaag nog dit unieke appartement in Ninoof en geniet van modern wooncomfort in een dynamische omgeving.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Burchtstraat 1 - 9400 Ninove - Ruim, instapklaar appartement met 2 slaapkamers
Gelegen op de 1ste verdieping, bereikbaar per lift.

Dit recent vernieuwde appartement (116 m²) is gelegen in het centrum van Ninove met rechtstreeks bereik tot alle nodige faciliteiten (scholen, openbaar vervoer, winkels en invalswegen).

Het appartement bestaat uit een mooie inkomhal die toegang verleent tot de lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken (koelkast, vitokeramische kookplaat, afzuigsysteem, oven en vaatwasmachine) met naastliggende bergruimte, badkamer (nadkamermeubel met dubbele wastafel en douche), toilet en 2 ruime slaapkamers.
Er is een garagebox inbegrepen in de huurprijs.
EPC: 186 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
H84OUYT22QKZ
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com