Home Te Huur Appartement 1400 Nivelles
place du clair ménage 4-7
Kaart

place du clair ménage 4-7

1400 Nivelles Appartement Te Huur
65 m² wonen
1 slaapkamers

Het Ilot Saint Roch nodigt je uit om kennis te maken met hun prachtige nieuwe appartement, gebouwd in 2024 en ideaal gelegen op een steenworp afstand van de Grote Markt en de Collegiale kerk. Hier ben je omringd door alle noodzakelijke voorzieningen zoals het station, winkels en het schilderachtige Dodaine park. Bovendien heb je directe toegang tot het RAVEL fietsnetwerk.

Dit charmante appartement bevindt zich op de derde en bovenste verdieping, waar je bij binnenkomst verwelkomd wordt door een hal met een beveiligde deur, videofoon, garderobe en toilet. De woonkamer is opvallend licht en biedt een adembenemend uitzicht vanaf het mooie terras. Het appartement beschikt over een volledig ingerichte open keuken, ideaal voor iedereen die houdt van koken. Er is één slaapkamer en een badkamer met douche beschikbaar. Verder vind je hier een praktische bijkeuken en kelder.

De woning is volledig geoptimaliseerd qua energieprestaties (EPB A) en is voorzien van ALU ramen met dubbele beglazing en een eigen centrale verwarming op gas. Daarnaast is er ook een VMC-systeem met dubbele doorstroming aanwezig. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten zijn begroot op 65 euro. Als perfecte afsluiter geniet je hier van een rustige locatie.

Word jij de nieuwe bewoner van dit uitnodigende appartement in de prachtige omgeving van Ilot Saint Roch? Kom snel zelf een kijkje nemen en overtuig jezelf!

* * *

place du clair ménage 4-7 - 1400 Nivelles - (ILOT SAINT ROCH) Nieuw appartement uit 2024 op een steenworp afstand van de Grote Markt en de collegiale kerk, met alle voorzieningen (station, winkels, Dodaine park, enz.) en directe toegang tot de RAVEL. Op de 3e en bovenste verdieping, bestaat het uit: Entree, hal met beveiligde deur, videofoon, garderobe en toilet. Zeer lichte woonkamer met uitzicht op een mooi terras, volledig ingerichte open keuken, 1 slaapkamer met een badkamer met douche, bijkeuken, kelder. - EPB A - ALU ramen met dubbele beglazing, individuele centrale verwarming op gas, VMC met dubbele doorstroming (Voorziening voor gemeenschappelijke lasten: 65€). Rustige ligging. Kom en zie voor jezelf!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
Q-YN1OI4TNYY
Makelaar Code
821-79980
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€900 / C21 Immo Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com