Kaart

Markt 14

8730 Oedelem Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€830

Ontdek dit grote gelijkvloerse nieuwbouwappartement met een prachtige stadstuin en eigen autostaanplaats. Bij binnenkomst verwelkomt een ruime inkomhal je, voorzien van een handige berging en een apart toilet. Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers en een moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche en lavabo.

De lichtrijke woonkamer kijkt uit op de charmante koer, en vloeit naadloos over in de volledig ingerichte open keuken. Deze keuken is speciaal ontworpen met een eiland, extra kastruimte en werkblad, en is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, combi-oven, en koelkast. Daarnaast is er ook een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine aanwezig.

Buiten vind je een privé autostaanplaats, die je gemakkelijk bereikbaarheid en gemoedsrust biedt. Verder geniet je van maar liefst 90m² woonoppervlakte, verwarmd door vloerverwarming en gevoed door energiezuinige zonnepanelen. Met een maximale E-peil van slechts 30, is dit appartement niet alleen comfortabel, maar ook uiterst duurzaam.

De huurprijs bedraagt €860, met een extra algemene kost van €40 per maand. Dit prachtige appartement zal beschikbaar zijn vanaf 1 april 2023. Verder wordt het volledig geschilderd en voorzien van verlichtingsarmaturen door de verhuurder.

Met zorgvuldig gekozen, kwaliteitsvolle materialen is dit appartement ontworpen om aan al je woonbehoeften te voldoen. Mis deze kans niet en geniet van het stadsleven in een prachtig, nieuw en energiezuinig appartement!

* * *

Markt 14 - 8730 Oedelem - GROOT GELIJKVLOERS NIEUWBOUWAPPARTEMENT met STADSTUIN en AUTOSTAANPLAATS INDELING: Ruime inkomhal met berging en afzonderlijk toilet. Twee ruime slaapkamers, Badkamer met inloopdouche en lavabo. Grote lichtrijke woonkamer met zicht op de koer, Ingerichte open keuken met eiland en aansluitend een ruime berging met aansluiting voor wasmachine. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, combi oven en koelkast. Daarnaast werd extra kastruimte en werkblad voorzien. Autostaanplaats achteraan. INFORMATIE: - AUTOSTAANPLAATS - Woonopp: 90m² - 2 slpk appartement met privatieve stadstuin - vloerverwarming, - Huurprijs: 860 EUR + 40 EUR Algemene kost/maand- zonnepanelen - Beschikbaar vanaf 1/04/2023 - ENERGIEZUINIG: Max. E-peil 30 Het appartement wordt volledig geschilderd en voorzien van verlichtingsarmaturen door de verhuurder. Dit appartement is zorgvuldig ontworpen met kwaliteitsvolle materialen om aan al je woonbehoeften te voldoen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 830
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
SSA3VUM0GU8I
Makelaar Code
2022/PERSPECTIEF@OEDELEM
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€830 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com