Kaart

Markt 14

8730 Oedelem Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€820

Ontdek dit lichtrijke nieuwbouwappartement met terras en autostaanplaats, nu in de vastgoedmarkt. Zodra je binnenstapt, word je verwelkomd door een ruime inkomhal die voldoende opbergmogelijkheden biedt, inclusief een afzonderlijk toilet. De woning beschikt over twee royaal bemeten slaapkamers en een moderne badkamer uitgerust met een inloopdouche en lavabo.

De kern van het appartement is ongetwijfeld de grote lichtrijke woonkamer die naadloos aansluit op het terras. Hier kan je genieten van je ochtendkoffie terwijl je de dag rustig start. Het appartement pronkt ook met een open keuken, volledig ingericht met een eiland waar je gezellig kan koken en entertainen. Achterliggend vind je een ruime berging met wasmachineaansluiting, essentieel voor het hedendaagse comfort.

Bovendien is de keuken uitgerust met alle benodigdheden, waaronder een kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, combi oven en een koelkast. Extra kastruimte en werkblad zijn eveneens voorzien voor al je culinaire avonturen.

Het appartement komt met een handige autostaanplaats achteraan het gebouw. Met een woonoppervlakte van 84 vierkante meter en twee slaapkamers, is het ideaal voor wie houdt van ruimte.

Economisch en duurzaam, het appartement maakt gebruik van vloerverwarming en zonnepanelen, en heeft een laag E-peil van maximaal 30. De huurprijs bedraagt 820 EUR per maand, plus 40 EUR algemene kosten.

Beschikbaar vanaf 1 april 2023, dit appartement wordt volledig geschilderd en voorzien van verlichtingsarmaturen door de verhuurder, zodat je kan intrekken in een afgewerkt en stijlvol geheel.

Ontworpen met kwaliteitsvolle materialen, dit appartement garandeert een comfortabele en luxueuze levensstijl die al je woonbehoeften vervult.

* * *

Markt 14 - 8730 Oedelem - LICHTRIJK NIEUWBOUWAPPARTEMENT met TERRAS en AUTOSTAANPLAATS INDELING: Ruime inkomhal met berging en afzonderlijk toilet. Twee ruime slaapkamers, Badkamer met inloopdouche en lavabo. Grote lichtrijke woonkamer met zicht op het terras, Ingerichte open keuken met eiland en aansluitend een ruime berging met aansluiting voor wasmachine. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, combi oven en koelkast. Daarnaast werd extra kastruimte en werkblad voorzien. Autostaanplaats achteraan bij het gebouw. INFORMATIE: - AUTOSTAANPLAATS - Woonopp: 84m² - 2 slpk appartement met privatieve koer - vloerverwarming, - Huurprijs: 820 EUR + 40 EUR Algemene kost/maand- zonnepanelen - Beschikbaar vanaf 1/04/2023 - Max. E-peil 30 Het appartement wordt volledig geschilderd en voorzien van verlichtingsarmaturen door de verhuurder. Dit appartement is zorgvuldig ontworpen met kwaliteitsvolle materialen om aan al je woonbehoeften te voldoen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 820
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
Z3YQY6OTTQM-
Makelaar Code
2022/PERSPECTIEF@OEDELEM
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€820 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com