Home Verhuurd Appartement 8730 Oedelem
Tarwestraat 69-bus-B102
Kaart

Tarwestraat 69-bus-B102

8730 Oedelem Appartement Verhuurd
120 m² wonen
2 slaapkamers
€1.000

Dit prachtige, instapklare appartement op de eerste verdieping biedt een oase van rust in het groene hart van Oedelem. Met een betoverend uitzicht op een vijver met fontein en toch dichtbij het centrum, winkels en openbaar vervoer, combineert dit appartement het beste van beide werelden.

De ruime entree, met glazen deur naar de lichte woon- en eetkamer, is warm en uitnodigend. De grote ramen bieden een onbelemmerd uitzicht op de vijver en het domein, terwijl de massief parketvloer een gevoel van luxe toevoegt. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparaten, waaronder een kookfornuis, dampkap, oven, vaatwasser en koelkast.

Het zonneterras, toegankelijk vanuit zowel de keuken als de woonkamer, is perfect voor ontspanning of entertainment. Het appartement beschikt ook over een ruime badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en wasmachineaansluiting. Twee volwaardige slaapkamers, beide met massief parketvloeren, bieden toegang tot een tweede terras dat 's ochtends zonlicht ontvangt.

Voor uw gemak is er een dubbele garage met elektrische sectionaalpoort. Het appartement is volledig afgewerkt en klaar om in te trekken, met geschilderde muren, gordijnen en verlichtingsarmaturen. Het veilige domein draagt bij aan het gevoel van totale rust.

Met een energiezuinige EPC van 73 kWh/M2 en een elektrische keuring die voldoet aan de normen, is dit appartement ook milieuvriendelijk. Het is beschikbaar vanaf 1 augustus 2024. De huurprijs bedraagt 1000 euro per maand, plus 100 euro syndic kosten en 50 euro voor de garage.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact met ons op via 050 733 337 of kantoor@immowoon.be.

* * *

Tarwestraat 69-bus-B102 - 8730 Oedelem - Dit instapklaar appartement op de 1e verdieping bevindt zich in een magnifiek domein in het groen en met zicht op de vijver met fontein, zeer rustig gelegen doch zeer dichtbij het centrum van Oedelem, winkelaangelegenheden en openbaar vervoer. Het appartement omvat een royale inkomhal met een glazen deur naar de lichtrijke woon- en eetkamer (massief parket) met open zicht op de vijver en het domein dankzij de raampartijen. Open ingerichte keuken voorzien van alle toestellen zijnde kookfornuis, dampkap, oven, vaatwasmachine en frigo. Vanuit zowel de keuken als woonkamer is het zonneterras bereikbaar - volwaardig terras met zuid/westoriëntatie. Verder is een ruime badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine. Achteraan het appartement zijn 2 volwaardige slaapkamers (massief parket) waaruit een 2e terras bereikbaar (ochtendzon). Het appartement beschikt over een dubbele garage met elektrische sectionaalpoort. Perfect instapklaar afgewerkt: geschilderd, gordijnen en verlichtingsarmaturen voorzien alsook een zeer veilig domein geven het gevoel van totale rust. Bijkomende troeven: elektrische keuring CONFORM en zeer energiezuinig. Epc 73 kWh/M2 Vrij vanaf: 1 augustus 2024 Huurprijs: 1000 euro per maand + 100 euro syndic + 50 euro voor de garage Wens je meer info of een bezoek, contacteer ons: 050 733 337 of kantoor@immowoon.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
RSILMA6-4RDE
Makelaar Code
5374
EPC Waarde
73 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€1.000 / Immo Woon
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com