Kaart

Achterstraat 34

2520 Oelegem Appartement Verhuurd
97 m² wonen
3 slaapkamers
€950

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Achterstraat 34 - 2520 Oelegem - Ruim gelijkvloers appartement met heerlijk terras en tuin vlak bij het bruisende centrum van Oelegem.

Lichtrijk en ruimtegevoel | Nieuwe CV-ketel 2024 | Top gelegen | 97 m² woonoppervlakte | 3 slaapkamers | Zuidwest terras en tuin | Energiezuinig: EPC label B | Garagebox: 100 € per maand en verplicht bij te huren | Aparte meters | Geen maandelijkse kosten | Hoogrendementsglas

Zoekt u een superleuk, ruim appartement met 2 à 3 slaapkamers, dichtbij het bruisende centrum van Oelegem én met een heerlijke zuid tuin en terras? Dan leiden alle wegen naar de Achterstraat nr. 34. Dit energiezuinig appartement op het gelijkvloers is lichtrijk en open. Voelt u het kriebelen? Neem uw agenda erbij en bel ons snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement: Inkomhal met apart toilet: welkom thuis! Uw toekomstige woning ligt op de gelijkvloerse verdieping van een verzorgd gebouw. De ruime hal van het appartement leidt naar alle kamers en het apart toilet met handenwasser. En er is een parlofoon. Leefruimte: brengt u ook de meeste tijd door in uw woonkamer? Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer is er een favoriet plekje voor iedereen. De leefruimte baadt in het licht door het grote schuifraam over de volledige breedte van de ruimte. Over het hele appartement ligt een warme laminaatvloer met knopen en kleurschakeringen – zorgend voor een extra ruimtelijk gevoel. Keuken: de leefruimte komt uit op de open keuken met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. De keuken heeft een keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, koelkast en afwasmachine. 3 slaapkamers: u krijgt 3 slaapkamers van ca. 7, 10 en 15m². De masterbedroom geeft uit op de tuin. Badkamer: het appartement heeft een frisse, witte badkamer. Er staat een douche, handdoekdroger en een wandmeubel met ingebouwde wastafel. De afzuigventilator zorgt ervoor dat de vochtige lucht afgevoerd wordt. Berging en wasplaats: nog meer opbergruimte want dit appartement heeft nog een opbergplaats en een aparte ruimte met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Tuin en terras: het appartement heeft een tuin die gericht is naar het zuidwesten. U geniet dus de hele dag door van de zon. Ideaal voor uw mensen die graag maximaal genieten van deze aangename tuin. Aan de woning is het terras en deze is voorzien van een zonneluifel. Garagebox: in het achtergelegen garagecomplex is er een garagebox, verplicht mee te huren aan 100 € per maand.
Praktisch
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.
Waarborg: 3 maanden op geblokkeerde rekening – plaatsbeschrijving op gedeelde kosten.

Goed om te weten
Met een EPC-score van 199 kWh/(m²jaar) blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. In de aluminium ramen zit hoogrendementsglas en u verwarmt op centrale verwarming op aardgas met een individuele condensatieketel (2024). Alle meters zijn apart, dus u betaalt enkel wat u verbruikt heeft en er zijn geen maandelijkse kosten.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: B.

Gegeerde locatie vlak bij het centrum van Oelegem
Het appartement ligt in Oelegem, een deelgemeente van Ranst, op de grens tussen Antwerpen en de Kempen. U woont in een gegeerde wijk vlak bij een speeltuintje en parkeergelegenheid is er ruim voldoende. Met de wagen bereikt u op 5 minuten de E34. En met de fiets bent u op enkele minuten aan het Albert Kanaal. In de buurt van de woning vindt u een bakker, frituur De Ster, brasserie De Leeuw, supermarkt en enkele restaurants. En er zijn verschillende scholen. Om de hoek is er een bushalte met meerdere buslijnen. Wandelen, fietsen en picknicken doet u in kasteeldomein Vrieselhof. Er is een loopomloop, speelbos en taverne.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
W7--ANL38II5
Makelaar Code
3651196
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Feb 2024
€950 / Est8
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com