Home Verhuurd Appartement 2520 Oelegem
Oudstrijdersstraat 24
Kaart

Oudstrijdersstraat 24

2520 Oelegem Appartement Verhuurd
80 m² wonen
1 slaapkamers
€775

Ontdek dit recente appartement met één slaapkamer, gelegen in een kleinschalig gebouw dat in 2010 werd opgericht. Dit ruime appartement bevindt zich op de eerste verdieping en verwelkomt je in een inkomhal waar je voldoende ruimte hebt voor een vestiaire en een apart toilet.

Geniet van de gezelligheid in de uitgestrekte leefruimte die naadloos overloopt in een open leefkeuken van maar liefst 42 vierkante meter. Bovendien beschikt deze keuken over een aparte wasberging voor jouw gemak. De slaapkamer, met een oppervlakte van 13 vierkante meter, wordt gekenmerkt door een dressoir en voert naar een comfortabele badkamer van 6 vierkante meter.

Naast de woning zelf, geniet je ook van een zonneterras van 10 vierkante meter op bankirai hout. Verder heb je ook toegang tot een bergruimte in de garage van het gebouw. Een extra troef is dat er geen vaste kosten bij komen kijken, alle nutsvoorzieningen zijn individueel geregeld.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit pareltje? Bel ons op 03 644 00 88 of stuur een e-mail naar info@immodelaet.be om een vrijblijvend bezoek te plannen. We kijken ernaar uit om je rond te leiden in je mogelijke nieuwe thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oudstrijdersstraat 24 - 2520 Oelegem - Recent 1 slaapkamer appartement in kleinschalig gebouw. Op de eerste verdieping van dit in 2010 gebouwde kleinschalig gebouw vinden we dit ruim 1 slaapkamerappartement. we betreden het appartement in een inkomhal met plaats voor vestiaire en apart toilet, ruime leefruimte met open leefkeuken van 42m² met aparte wasberging. Slaapkamer van 13m² met dressoir, badkamer voorzien van alle comfort van 6m². Zonneterras van 10m² op bankirai. Tot slot is er een bergruimte in de garage van het gebouw. EXTRA: geen vaste kosten, alle nutsvoorzieningen individueel. Benieuwd naar deze topper? Contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend bezoek! Telefonisch: 03 644 00 88 of via e-mail: info@immodelaet.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
8WGIVY9ON69F
Makelaar Code
2520 OELEGEM
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€775 / Immo De Laet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com