Kaart

2250 Olen Appartement Te Huur
1 slaapkamers

Ontdek dit recent gebouwde gelijkvloers appartement met één slaapkamer en een gezellig terras, gelegen in het hart van Olen. Binnen vijf minuten bevind je je in het centrum van Olen of Noorderwijk waar je tal van winkels, scholen en openbaar vervoer vindt. De ligging biedt ook een snelle toegang tot omliggende gemeenten en de E313.

Het appartement beschikt over een privé-ingang die uitkomt in de inkomhal, waardoor alle ruimtes gemakkelijk bereikbaar zijn. De woonkamer met open keuken is gedeeltelijk uitgerust - inclusief een kookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser. Er is zelfs ruimte voor een combi-oven.

De woonkamer biedt ook directe toegang tot het zonnige terras, de perfecte plek om te ontspannen. De slaapkamer heeft een aansluitende badkamer, uitgerust met twee wastafels en een douche. Een apart toilet en een berging met wasmachine-aansluiting maken het plaatje compleet. Het appartement wordt geleverd met een eigen autostaanplaats.

Enkele extra details: het appartement heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) van 97 kWh/m² per jaar, en er zijn maandelijkse gemeenschappelijke kosten van €75,00.

Als je op zoek bent naar een modern appartement in een levendige buurt, dan is dit eigendom in Olen de ideale keuze.

* * *

Recent gelijkvloers appartement met één slaapkamer en terras

Ligging: Dit appartement is zeer centraal gelegen op 5 minuten van het centrum van Olen of Noorderwijk met tal van winkels, scholen, openbaar vervoer,... Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten en de oprit van de E313.

Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, terras, berging, toilet, slaapkamer, badkamer en autostaanplaats (P20).

Beschrijving: Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en kan u bereiken via een privatieve deur. De inkomhal geeft op zijn beurt toegang tot alle ruimtes. Te starten bij de woonkamer met open keuken. De keuken is gedeeltelijk geïnstalleerd en is voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast en vaatwasser. Verder is er ruimte voor het plaatsen van een combi-oven. Via de woonkamer hebt u toegang tot het terras, waar u heerlijk van het zonnetje kan genieten. Het pand heeft één slaapkamer met aansluitend een badkamer. Deze is voorzien van twee wastafels in meubel en een douche. Verder is er een apart toilet. Hiernaast bevindt zich de berging met aansluiting voor wasmachine. Tot slot behoort er nog een autostaanplaats tot het appartement.

Extra's:
- EPC: 97 kWh/m²jaar
- Gemeenschappelijke kosten: €75,00 / maand
- Autostaanplaats

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5ZLUHO1JX2YQ
Makelaar Code
138148
EPC Waarde
97 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€795 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com