Home Te Huur Appartement 9041 Oostakker
Sint-Rafaëlstraat 1-bus-D



immo Kaart

Sint-Rafaëlstraat 1-bus-D, 9041 Oostakker

Appartement Te Huur in Oostakker
109 m² wonen
3 slaapkamers

Sint-Rafaëlstraat 1-bus-D - 9041 Oostakker - Dit duplex appartement bevindt zich in de residentie "Shamrock". De ligging van dit appartement is zeker een pluspunt. Enerzijds door het feit dat het gelegen is in een doodlopende straat met beperkte doorgang en anderzijds omdat het op een boogscheut van het centrum van Oostakker ligt waar tal van diensten en winkels terug te vinden zijn. Verder is de R4 op vijf minuutjes rijden verwijderd en is er een goede bereikbaarheid naar de grote snelwegen en Gent toe.

Op de beneden verdieping is er een ruime leefruimte met aangrenzende open keuken. In de inkomhal is er een apart toilet en een berging ( voorzieningen voor wasmachine en droogkast). Verder vinden we op dit verdiep twee slaapkamers en de badkamer.

De trap leidt ons naar het tweede verdiep waar er bij het bovenkomen een grote ruimte is die kan ingericht worden naar wens en aansluitend een derde slaapkamer die in verbinding staat met de benedenverdieping.

Buiten is er een parkeerplaats voorzien voor het gebouw dat inbegrepen is in de prijs en binnen kan men gebruik maken van een fietsenstalling/berging.

De gemeenschappelijke kosten, onder de vorm van een provisie, bedragen 100,00 EUR/maand en dienen voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen.

Beschikbaar vanaf 01/06/2024!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
07GLX2H4-3KK
Makelaar Code
187584
EPC Waarde
1360 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€895 / Dewaele
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com