Kaart

Jacquetlaan 4-0303

8670 Oostduinkerke Appartement Verhuurd
3 slaapkamers
€1.125

Ontdek dit ruime, zongerichte hoekappartement op een rustige locatie, slechts een steenworp verwijderd van het centrum van Oostduinkerke-Bad. Vanaf het moment dat u de inkomhal binnenstapt, wordt u verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer met een aangenaam uitzicht. Een schuifdeur leidt u naar een prachtig, zongericht hoekterras - de perfecte plek om te ontspannen.

De keuken, die naadloos is geïntegreerd, is praktisch en stijlvol, en leidt naar een handige bergruimte waar u ook uw wasmachine kunt plaatsen. Het appartement beschikt over drie riante slaapkamers, waaronder een master bedroom met een eigen badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel ingebouwd in een stijlvol meubelstuk en een toilet.

Er is nog een tweede badkamer aanwezig, voorzien van een ligbad en eveneens een wastafel in een meubelstuk. Daarnaast is er ook een afzonderlijk toilet met een handenwasser.

Bij dit appartement hoort ook een privékelderberging en een individuele garagebox, wat extra opslag- en parkeerruimte biedt. Het appartement is voorzien van een centrale verwarming op gas en de algemene onkosten worden geschat op slechts 100 euro per maand. Met een indicatieve oppervlakte van 107 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte en comfort.

Let op, foto's van het interieur zijn momenteel nog niet beschikbaar. Mis deze kans niet om een prachtig gelegen en goed ontworpen woning te bemachtigen in Oostduinkerke-Bad!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Jacquetlaan 4-0303 - 8670 Oostduinkerke - Ruim en zongericht hoekappartement met 3 slaapkamers en rustige ligging maar toch vlakbij het centrum van Oostduinkerke-bad Via de inkomhal bereikt u de ruime en heldere woonkamer met aangenaam zicht. Via het schuifraam hebt u toegang tot het mooie en zongerichte hoekterras. Praktisch geïntegreerde keuken met aansluitend een berging met aansluiting voor een wasmachine. Er zijn drie ruime slaapkamers waarvan de master bedroom beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel en toilet. Tweede badkamer aanwezig met ligbad en lavabo in meubel. Afzonderlijk toilet met handwassertje. Privatieve kelderberging en individuele garagebox inbegrepen Centrale verwarming op gas. Provisie algemene onkosten : € 100 per maand. Oppervlakte indicatief : 107m².

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.125
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Referentie
AFKQ1U188C9F
Makelaar Code
3686248
EPC Waarde
134 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€1.125 / West-Littoral
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com