Home Te Huur Appartement 8670 Oostduinkerke
Residentie Kontiki - Alfred Devoslaan 30-0004
Kaart

Residentie Kontiki - Alfred Devoslaan 30-0004

8670 Oostduinkerke Appartement Te Huur
60 m² wonen

Ontdek dit charmante, ongemeubelde gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en een zonneterras in het rustige Oostduinkerke-Bad. Ideaal voor een klein gezin, een stel of een individu die op zoek is naar een comfortabele woonplek aan de Belgische kust.

Het appartement baadt in natuurlijk licht dankzij de woonkamer die toegang biedt tot het zonneterras. De keuken is volledig uitgerust en bevat een vaatwasser voor uw gemak. De badkamer is voorzien van een bad, douchescherm en wastafel.

Geniet van de zon op uw terras dat gunstig aan de zonnekant ligt. Bovendien is er een ruime ondergrondse kelder inbegrepen.

Dit appartement is ideaal gelegen op wandelafstand van de prachtige stranden en schilderachtige duinen van Oostduinkerke-Bad. Laat u meevoeren door de bruisende sfeer van deze toplocatie aan de Belgische kust.

* * *

Residentie Kontiki - Alfred Devoslaan 30-0004 - 8670 Oostduinkerke - Rustig gelegen gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en zonneterras te huur in Oostduinkerke-Bad. Dit charmant, ongemeubeld appartement biedt het perfecte toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een comfortabel verblijf op een toplocatie aan de Belgische kust.
Woonkamer met veel natuurlijk licht en toegang tot het zonneterras.
Volledig uitgeruste keuken met vaatwas. Twee slaapkamers, ideaal voor een klein gezin, stel of individu. Badkamer met bad, douchescherm en wastafel. Gelegen aan de zonnekant met terras waardoor u kunt genieten van zonlicht gedurende de dag. Een ruime ondergrondse kelderruimte is inbegrepen. Het appartement is gunstig gelegen in Oostduinkerke-Bad, op wandelafstand van zijn prachtige stranden, schilderachtige duinen en bruisende sfeer.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
34G8IIQ9MCUG
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€750 / ERA Servimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com