Kaart

Astridplein 6

8670 Oostduinkerke Appartement Te Huur
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Astridplein 6 - 8670 Oostduinkerke - appartement met 2 slaapkamers Stap binnen in ons prachtige moderne vakantieappartement, waar comfort en stijl samenkomen voor de perfecte vakantie-ervaring. Dit fraaie verblijf beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met een eigen luxueuze bad- of douchekamer, zodat u kunt genieten van ultieme privacy en ontspanning.
De leefruimte is ontworpen met een open keuken, waardoor koken en samenzijn naadloos in elkaar overgaan. Een apart toilet voegt extra gemak toe aan uw verblijf. U stapt zo vanuit de woonkamer het ruime terras op, waar u kunt genieten van de warme zonnestralen en een adembenemend uitzicht op de glinsterende zee.
En dat is nog niet alles! Dit appartement is gunstig gelegen aan de zonnekant, waardoor u de hele dag door kunt genieten van natuurlijk licht en warmte. Bovendien is een garage inbegrepen, zodat uw auto veilig en gemakkelijk geparkeerd staat tijdens uw verblijf.
Of u nu op zoek bent naar een rustige ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven of een avontuurlijke vakantie aan zee, ons vakantieappartement biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog uw plekje voor de perfecte vakantie-ervaring!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
DMBWEWTMV5RT
Makelaar Code
6788841
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com