Kaart

Zeedijk 148

8400 Oostende Appartement Te Huur
4 slaapkamers

Zeedijk 148 - 8400 Oostende - Deze samengevoegde appartementen hebben werkelijk de oppervlakte van een dikke villa (een kleine 400 M2 op zeedijk ; uniek in zijn aanbod.
Alle kamers werden samengevoegd en is er voor 14 personen slaapgelegenheid! Ideaal voor grote families of groepjes vrienden. Let wel lawaaierig haantjesgedrag wordt niet naar waarde geschat. Dit hoek - appartement in residentie Los Angeles is uniek en heeft klasse. Alles is afgewerkt op maat en in duurdere materialen. Ook hier is het heel gezellig toeven !
Indeling appartement; terrassen met zicht op zee en terrassen langs de zonnezijde. Grote dubbele living met panoromisch zeezicht, zeer mooie en aparte keuken met venster die tevens zicht op zee biedt.. Er zijn twee slaapkamers met tweemaal een persoonsbed , er zijn tevens nog twee extra megakamers met slaapgelegenheid voor meerdere personen Er zijn ook 2 badkamers , 2 aparte toiletten , bergingen en nog een extra keuken . Ook kan hier gewerkt of gestudeerd worden want bureautafel voorzien van internet aanwezig .
Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging in deze topresidentie op de zeedijk! Ook overal smart tv . Zo'n groot app op de Zeedijk op het Strandplein - Oostende is niet te vinden . Maar dit appartement wordt door surfers toch dikwijls gevonden. U wil ook gezellig samen zijn ?


Opgelet : Prijzen zijn vanaf en kunnen variabel zijn : zie www.immo-bel-air.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.400
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1971
Referentie
1871120210807004307
Makelaar Code
DT TH 2102
EPC Waarde
311 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Aug 2021
€2.400 / Bel Air
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com