Kaart

Stationsstraat 14

8020 Oostkamp Appartement Te Huur
105 m² wonen
2 slaapkamers

Kom op een bezoekmoment op dinsdag 26/3/24 tussen 18u00 en 19u00 dit visueel aantrekkelijke, centraal gelegen appartement ontdekken. Denk eraan om vooraf een afspraak te maken! Het appartement is een hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig woongeheel dat zich kenmerkt door een praktische indeling en een sterk gevoel voor comfort. Daarnaast beschikt het over een stadstuin met terras en een aangenaam atrium/patio.

Het appartement bevindt zich pal in het centrum, vlakbij de markt, winkels en openbaar vervoer. Het is een doorzonappartement dat veel licht vangt en dankzij het open woonconcept biedt het een solide wooncomfort. U geniet er onder meer van vloerverwarming, een systeem voor het hergebruik van regenwater in de toiletten, een gemeenschappelijke waterontharder, een toegangscontrolesysteem (Salto Homelok), zonnepanelen en superisolerende beglazing. Bovendien worden lichtarmaturen en rails voor gordijnen nog voor u voorzien.

Bij binnenkomst vindt u een inkomhal met een gastentoilet, waarna u via de eetruimte in de open keuken komt. De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, oven & microgolf, frigo & diepvries en heeft veel opbergruimte en schuifladen. In de berging/wasplaats is er een aansluiting voor uw wasmachine. De ruime zitkamer biedt u toegang tot de tuin met terras. Het atrium, dat centraal gelegen is, verbindt de slaapkamers met de leefruimtes. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, inloopdouche en een aansluiting voor een wasmachine.

Daarnaast hebt u ook toegang tot een private gelijkvloerse berging, een gemeenschappelijke overdekte fietsenstalling en een collectieve vuilnisberging. Daarnaast is er een garagebox met elektrische poort, verlichting, stopcontact en de mogelijkheid om een oplaadpunt voor een elektrische wagen te installeren, beschikbaar voor een extra 90 euro/maand.

Enkele extra troeven van dit appartement zijn de energiezuinigheid, het zuidgerichte terras en het feit dat het volledig geschilderd is. De vaste kosten bedragen 80 euro/maand. Kortom, een nieuw en uitnodigend appartement dat klaar staat om u te verwelkomen!

* * *

Stationsstraat 14 - 8020 Oostkamp - BEZOEKMOMENT di 26/3/24 van 18u00 tot 19u00. STEEDS OP AFSPRAAK!

VISUEEL ATTRACTIEF woongeheel met een sterk doorgedreven zin voor hoogwaardige afwerking en energiezuinigheid. Het appartement heeft een zeer praktisch ingedeeld woonoppervlak en beschikt over een stadstuin met terras en atrium/patio. Gelegen pal in het centrum, vlak bij de markt, winkels en openbaar vervoer. De geslaagde combinatie van enorme lichtrijkheid als doorzonappartement met een open woonconcept vormen een SOLIDE WOONCOMFORT. Oa vloerverwarming, herbruik regenwater toiletten, gemeenschappelijke waterontharder, toegangscontrolesysteem (Salto Homelok), zonnepanelen, superisolerende beglazing, ... Lichtarmaturen en rails voor gordijnen worden nog voorzien.

Het woongedeelte verdeelt zich in :
* Inkomhal met gastentoilet
* Eetkamer met aanpalende open woonkeuken (Inductiekookplaat - vaatwas - oven & microgolf, frigo & diepvries) met veel opbergkasten en schuiflades
* Berging / wasplaats (aansluiting wasmachine)
* Zitkamer met toegang tot de tuin met terras
* Atrium centraal gelegen met toegang tot de slaapkamer en leefruimtes
* Slaapkamer met toegang tot het atrium
* Slaapkamer 2
* Badkamer (dubbele wastafel / inloopdouche / aansluiting wasmachine)

Tevens is er een private gelijkvloerse berging B4 inbegrepen. Een gemeenschappelijk overdekte fietsstalling is voorzien en een collectieve berging voor het vuilnis.

Garagebox nr 1 (elektrische poort / verlichting / stopcontact / voorziening voor optie elektrisch laden) dient bijgehuurd te worden aan 90 EURO/maand.

EXTRA TROEVEN : Energiezuinig / Volledig geschilderd / Zuidgericht terras / Nieuw ...

Vaste kosten 80 euro/maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.030
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
AHHTCSZW-C35
Makelaar Code
21/1492/03
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€1.030 / Omhil-Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com