Kaart

1340 Ottignies Appartement Verhuurd
70 m² wonen
2 slaapkamers
€930

Bij GO Immobilier hebben we het genoegen om dit charmante twee-slaapkamer appartement gelegen in Douaire te introduceren. Dit pand onderscheidt zich door zijn twee terrassen: een van ongeveer 5m² die naar het zuidwesten is georiënteerd en uitkijkt op de woonkamer, en een tweede gelegen in de hoofdslaapkamer. Het hele appartement is net fris geverfd!

De ruime en lichte woonkamer staat in open verbinding met een hypermoderne keuken. Daarnaast heeft het appartement een nachthal die toegang geeft tot de twee slaapkamers, een doucheruimte, een apart toilet en een opbergruimte met plaats voor een wasmachine.

Parkeren is eenvoudig en bevindt zich vlakbij het appartement. De gemeenschappelijke kosten bedragen slechts 70 euro per maand, wat onder andere de lift, het onderhoud van de omgeving en de gemeenschappelijke ruimtes dekt.

Er is een video bezichtiging beschikbaar van deze woning en het is direct vrij voor bewoning! Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, bel ons op 0478/78.72.72 of bezoek onze website www.goimmobilier.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

GO Immobilier a le plaisir de vous présenter ce charmant appartement 2 chambres situé au Douaire. Ce bien dispose de 2 terrasses, l'une de ±5m² orientée plein SUD-OUEST donnant sur le séjour, et une seconde dans la chambre parentale. Il vient d'être entièrement repeint ! Le séjour, baigné de lumière, est ouvert sur la cuisine hyper-équipée. Le hall de nuit dessert 2 chambres, la salle de douche, une toilette séparée et un débarras avec emplacement machine. Parking aisé et à proximité. Charges communes de 70 €/mois comprenant l'ascenseur, l'entretien des abords et des communs. Visite vidéo disponible ! Libre immédiatement ! Plus d'infos et visite au 0478/78.72.72 ou sur www.goimmobilier.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 930
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
OAAGX26SXEL5
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€930 / GO Immobilier
07 Mar 2024
€1.000 / GO Immobilier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com