Home Verhuurd Appartement 9700 Oudenaarde
Ruttemburgstraat 3-bus-0301
Kaart

Ruttemburgstraat 3-bus-0301

9700 Oudenaarde Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€675

Dit eigentijdse appartement, op wandelafstand van het station van Oudenaarde en vlakbij het centrum, is een pareltje voor iedereen die houdt van comfort en gemak. Het is een lichtrijk appartement dat je meteen een gevoel van thuiskomen geeft.

Het appartement heeft een moderne afwerking en bestaat uit een leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, combi-oven en koelkast met vriesvak. Daarnaast biedt het appartement een slaapkamer, een badkamer met douche en een praktische berging. Het toilet is apart gesitueerd voor extra comfort.

Bovendien is er een staanplaats voor de wagen en een kelderberging voorzien, welke zijn inbegrepen in de prijs. Hierdoor hoef je niet te tobben over parkeerruimte of opbergruimte.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan snel een bezoek in via onze website (www.dewaele.com). Na aanvraag via de rode knop wordt je gecontacteerd door onze verhuurexpert Lisa. Telefonisch worden er geen afspraken gemaakt, maar voor andere vragen kun je ons zeker contacteren via 055 20 80 20.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ruttemburgstraat 3-bus-0301 - 9700 Oudenaarde - Dit appartement is hedendaags afgewerkt en beschikt over 1 slaapkamer, een badkamer met douche, een berging en een apart toilet.
Verder is een staanplaats voor de wagen en een kelderberging inbegrepen in de prijs.

INDELING:
Leefruimte – open keuken (keramische kookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak) – slaapkamer – badkamer – berging – apart toilet – staanplaats wagen – kelderberging

TROEVEN:
+ lichtrijk appartement
+ op wandelafstand van station Oudenaarde
+ nabij centrum Oudenaarde

De snelste manier om een bezoek te brengen aan deze woning? Vraag je bezoek aan via de rode knop op onze website (www.dewaele.com) en je wordt gecontacteerd door onze verhuurexpert Lisa. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Bij andere vragen kun je ons telefonisch contacteren via 055 20 80 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 675
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
2J8Z6T033LCT
Makelaar Code
187503
EPC Waarde
1070 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€675 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com