Kaart

Hoeverkerkweg 2-5

3660 Oudsbergen Appartement Verhuurd
86 m² wonen
2 slaapkamers
€740

Stel je een energiezuinig, kwalitatief en duurzaam verblijf voor in het bruisende centrum van Opglabbeek. Dit nieuwbouwappartement op de tweede verdieping van Residentie Hendricus is precies wat je nodig hebt. Met twee slaapkamers en een royaal terras van bijna 19 vierkante meter biedt dit appartement genoeg ruimte om comfortabel te leven.

Parkeer je auto gemakkelijk op je eigen standplaats in de kelder, waar je ook extra berging zult vinden. Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een inkomhal van 7,60 vierkante meter, leidend naar een apart toilet met vaste wastafel. De woonkamer is naadloos verbonden met een volledig uitgeruste open keuken, compleet met vaatwasser, dubbele wastafel, keramische kookplaat, combi-oven en talrijke boven- en onderkasten, evenals een keukeneiland met inbouwkasten en lades.

De twee slaapkamers zijn ruim en voorzien van tegelvloeren met houtstructuur. Een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafels maakt de stijlvolle inrichting compleet. Het terras, gericht op de zon, is de ideale plek om te ontspannen, terwijl het groene binnenplein van de residentie een adem van frisse lucht biedt.

Voor al dit comfort betaal je 50 euro per maand aan gemeenschappelijke kosten, terwijl de kosten voor het opmaken van de plaatsbeschrijving 250 euro incl. BTW bedragen.

Gelegen op een steenworp afstand van scholen, openbaar vervoer en het zorgcentrum Kimpenhof, evenals diverse winkels, heeft dit appartement een uitstekende ligging. Met vlotte verbindingen naar E314, biedt het nieuwe bewoners een perfecte mix van stadscomfort en landelijk charme.

Dit is meer dan zomaar een appartement - het is een kans om eindelijk thuis te komen.

* * *

Hoeverkerkweg 2-5 - 3660 Oudsbergen - In het centrum van Opglabbeek op de tweede verdieping gelegen nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en een ruim terras van 18,67 m². Auto standplaats en berging in de kelder.
Residentie Hendricus staat voor duurzaamheid, energiezuinig en kwalitatief wonen. Het appartement is voorzien van aluminium ramen met driedubbele beglazing, ventilatiesysteem D, een volledig ingerichte keuken met alle apparatuur en zeer mooi ingerichte badkamer en een zon gericht terras. Tevens gelegen in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer, zorgcentrum Kimpenhof en diverse handelszaken. Goede verbinding met E314.
De kosten voor het opmaken van de plaatsbeschrijving bedragen € 250,-/incl. BTW. gemeenschappelijke kosten bedragen 50 euro per maand.
Residentie Hendricus bestaat uit 4 delen, allen gesitueerd rond een groen binnenplein voorzien van zon gerichte terrassen.

Indeling:
Kelder:
Auto standplaats en berging.

2e verdieping:
Inkomhal van 7,60 m² met tegelvloer.
Apart toilet van 1,60 m² met tegelvloer en vaste wastafel.
Woonkamer met open keuken van samen 30,30 m² met tegelvloer, grote schuifpui naar terras en keuken ingericht met boven- en onderkasten,
keuken eiland met inbouwkasten en - lades, vaste tafel, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, koelkast, dubbele wastafel en combi-oven.
Berging van 4,10 m² met tegelvloer en cv-ketel met ventilatiesysteem.
Badkamer van 5,90 m² met inloop douche, meubel met twee wastafels, spiegel met verlichting.
Slaapkamer 1 van 13,20 m² met tegelvloer in hout structuur.
Slaapkamer 2 van 10,40 m² met tegelvloer in hout structuur.
Overdekt terras van 19 m² met terrastegels.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 740
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
AXPR9KLLCZLA
Makelaar Code
5921421
EPC Waarde
72 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
71047-G-2014-D92/EP13292/A001/D01/SD038
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€740 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com