Kaart

Heuvelstraat 48

3090 Overijse Appartement Te Huur
129 m² wonen

Ontdek dit ruime en aangename 3-slaapkamer appartement in Overijse. Dankzij de uitstekende locatie ben je dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Met een bewoonbare oppervlakte van 129 m² op de eerste verdieping, biedt dit appartement veel ruimte en comfort. Een hoogtepunt is de royale privétuin en het terras, waar je kunt genieten van rustige momenten in de buitenlucht.

Het interieur is even indrukwekkend. De privé inkomhal leidt je naar de ruime woon- en eetkamer met een open keuken, die directe toegang biedt tot de tuin en het terras. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers, een badkamer met zowel een bad als een douche, en een apart toilet.

Tot slot is er een privé berging en wasplaats, wat extra gemak biedt. Dit appartement combineert een geweldige locatie met een comfortabel en ruim interieur, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een nieuw thuis.

* * *

Heuvelstraat 48 - 3090 Overijse - Aangenaam en goed gelegen 3 slaapkamer appartement te Overijse vlakbij winkels, school, openbaar vervoer enz.

Het ruim appartement met 129 m² bewoonbare oppervlakte bevindt zich op de 1ste verdieping en heeft een ruim en aangename privatieve tuin en terras.

Indeling: Via de privatieve inkomhall komt u in de ruime woon en eetkamer met open keuken terecht. Deze geeft toegang tot de tuin en terras.
Er zijn 3 ruime kamers een badkamer met bad, douche en apart toilet aanwezig.

Private berging en wasplaats.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
129 m2
Referentie
V6U4RWYS2EX5
EPC Waarde
599 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.250 / ERA Immpuls
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com