Home Te Huur Appartement 3900 Overpelt
Burgemeester Valentijnstraat 3-25
Kaart

Burgemeester Valentijnstraat 3-25

3900 Overpelt Appartement Te Huur
79 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit luxe, energiezuinige appartement is perfect om zelfstandig te blijven wonen gedurende uw hele levensloop. Met een ideale ligging op een toplocatie, biedt dit appartement twee slaapkamers, een terras, parkeergelegenheid en berging.

Aan comfort geen gebrek dankzij de hoogwaardige afwerking die u in dit appartement kunt verwachten. Zo is er een laadpaal bij de ondergrondse parking, een warmtepomp voor prettige temperaturen in alle seizoenen en maar liefst acht zonnepanelen. De stijlvol ingerichte badkamer met handdoekenradiator en de volledig geverfde muren voegen net dat beetje extra toe aan het woongenot.

In dit woonproject kunnen bewoners gebruik maken van een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met groot terras en een praktische wasplaats. Voor extra veiligheid is het mogelijk om een oproepsysteem aan te sluiten in het appartement.

De bruto woonoppervlakte wordt compleet gemaakt met het plaatsen van een douchescherm. De servicekosten bedragen €80,- per maand. We geven de voorkeur aan personen vanaf 50 jaar.

Het appartement heeft een doordachte indeling met een hal, toilet, woonkamer, keuken, badkamer, twee slaapkamers en een terras.

Deze woning biedt echte voordelen, zoals een energiezuinige constructie, levensloopbestendigheid, twee slaapkamers, een oplaadpunt voor elektrische auto's, een warmtepomp, acht zonnepanelen en de mogelijkheid om een oproepsysteem te installeren. Bovendien geniet u van een toplocatie. De ideale plek om comfortabel en onbezorgd te wonen.

* * *

Vraag 1: Wat betekent het dat dit appartement levensloopbestendig is?
Antwoord 1: Dat betekent dat het appartement geschikt is om gedurende alle fasen van het leven in te wonen. Het heeft bijvoorbeeld geen drempels of trappen, waardoor het ook geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn.

Vraag 2: Wat houdt de ontmoetingsruimte in dit project precies in?
Antwoord 2: De ontmoetingsruimte is een gemeenschappelijke ruimte waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen komen en activiteiten kunnen organiseren. Er is ook een groot terras en een wasplaats aanwezig.

Vraag 3: Wat zijn de voordelen van de energiezuinige aspecten van dit appartement zoals de warmtepomp en de zonnepanelen?
Antwoord 3: Deze functies verminderen de milieu-impact van het appartement en kunnen helpen om de energiekosten laag te houden.

Vraag 4: Hoeveel bedragen de servicekosten voor dit appartement per maand?
Antwoord 4: De servicekosten bedragen €80,- per maand.

Vraag 5: Is er een leeftijdsvereiste om in dit appartement te wonen?
Antwoord 5: Dit appartement geeft voorkeur aan personen vanaf 50 jaar oud.

* * *

Burgemeester Valentijnstraat 3-25 - 3900 Overpelt - Levensloopbestendig appartement met 2 slk, parking, berging Zeer luxe op toplocatie gelegen, energiezuinig levensloopbestendig appartement met 2 slaapkamers, terras, parking en berging.

Dit appartement is luxe afgewerkt: laadpaal bij ondergrondse parking, warmtepomp, 8 zonnepanelen, mooie inrichting badkamer met handdoekenradiator, volledig geverfd en voorzien van verlichting en raambekleding.

Personen vanaf 60 jaar genieten hier de voorkeur.
Zij kunnen gebruik maken van de ontmoetingsruimte en wasplaats.
Het appartement biedt de mogelijkheid om een oproepsysteem aan te sluiten. 
De woonoppervlakte is bruto.
De servicekosten bedragen € 80,- per maand

INDELING
Hal, toilet, living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een terras

TROEVEN
- Energiezuinig
- Levensloopbestendig
- 2 Slaapkamers
- Laadpaal
- Warmtepomp
- 8 Zonnepanelen
- Mogelijkheid oproepsysteem
- Toplocatie

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
79 m2
Referentie
OFODUMR89LFU
Makelaar Code
5767040
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com