Home Verhuurd Appartement 3900 Pelt
Burgemeester Valentijnsstraat 3-38
Kaart

Burgemeester Valentijnsstraat 3-38

3900 Pelt Appartement Verhuurd
Prijs op aanvraag

Ontdek dit energiezuinige nieuwbouwappartement, gelegen in het hart van Pelt. Dit prachtige appartement bevindt zich op de derde verdieping van een nieuw project op toplocatie. Het is een levensloopbestendig appartement voorzien van alle comfort zoals twee ruime slaapkamers, een knus terras en een ruime keuken met moderne apparatuur. Bovendien is er een ondergrondse autostaanplaats en aparte berging inbegrepen in de huurprijs.

Het appartement kent een mooie afwerking, met een fijn terrasje om te genieten van uw koffie in de zon. Daarnaast beschikt het over negen zonnepanelen en een warmtepomp, duurzaamheid staat hier centraal! De badkamer heeft strakke afwerkingen en biedt een extra WC. Het appartement wordt volledig geschilderd aangeleverd, waarbij de verlichting en gordijnen voor u worden voorzien - kortom, het is direct instapklaar.

Bij de huurprijs zitten ook de gemeenschappelijke kosten inbegrepen. Het project biedt bewoners een polyvalente ruimte en wasplaats. Ook is er de mogelijkheid om een oproepsysteem aan te sluiten voor oudere personen.

Kortom, dit appartement heeft heel wat troeven te bieden: de zonnepanelen, de warmtepomp en de geweldige locatie maken het een ideale woonplek. Verhuizen naar dit prachtige appartement betekent genieten van comfort, gemak en duurzaamheid in het centrum van Pelt.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Burgemeester Valentijnsstraat 3-38 - 3900 Pelt - Nieuwbouwappartement (2 slpk) in het centrum van Pelt Energiezuinig nieuwbouwappartement op de derde verdieping met twee slaapkamers te Pelt op toplocatie gelegen in een nieuw project. Het betreft een levensloopbestendig appartement met 2 slaapkamers, knus terras, ruime keuken, ondergrondse autostaanplaats en berging.

Dit appartement is mooi afgewerkt met een terrasje, 9 zonnepanelen en warmtepomp, strak ingerichte badkamer met extra WC én het appartement is volledig geschilderd en de verlichting en gordijnen worden nog voorzien, dus meteen instapklaar. Een ondergrondse autostaanplaats en afgesloten berging zijn ook bij de gepubliceerde huurprijs inbegrepen. Deze prijs is bovendien ook inclusief de gemeenschappelijke kosten.

In dit project is er voor de bewoners een polyvalente ruimte en wasplaats voorzien. Het appartement biedt de mogelijkheid om een oproepsysteem aan te sluiten voor personen op leeftijd.

TROEVEN
- Zonnepanelen
- Warmtepomp

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
-BN8BVYWNPMT
Makelaar Code
Burg Valentijnstraat 3/38
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com