Home Verhuurd Appartement 3900 Pelt
Burgemeester Valentijnstraat 3-6
Kaart

Burgemeester Valentijnstraat 3-6

3900 Pelt Appartement Verhuurd
124 m² wonen
Prijs op aanvraag

Op zoek naar een energie-neutraal, instapklaar appartement met twee slaapkamers op een gunstige locatie? Bekijk dan dit prachtige nieuwbouw appartement in het bruisende centrum van (Over)pelt.

Met een ruime oppervlakte van 123m2 en nabij winkels, horeca, en scholen, is dit appartement ideaal gelegen. Het interieur is volledig opgeverfd en uitgerust met rolluiken. Voor extra comfort beschikt het appartement over airconditioning voor zowel koude als warme lucht in de slaapkamer en woonkamer, en geniet u van volledige vloerverwarming doorheen de woning.

Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, woonkamer, keukenhoek, twee slaapkamers en een praktische badkamer uitgerust met douche, bad, toilet en wastafel. Daarnaast biedt de technische ruimte/berging extra opslagruimte. Buiten geniet u van een overdekt terras van 15m2, dat binnenkort een glazen wand boven de railing zal krijgen voor extra bescherming.

Inbegrepen bij dit appartement is een handige autostaanplaats en een ruime berging in de kelder. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 100 euro.

Voor meer informatie over dit spraakmakende appartement, neem gerust contact met ons op via info@vastgoedfransen.be. Ontdek vandaag nog uw droomwoning middenin (Over)pelt.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Burgemeester Valentijnstraat 3-6 - 3900 Pelt - Omschrijving Instapklaar bijna energie-neutraal 2 slaapkamer appartement op goede ligging. Nieuwbouw instapklaar 2 slaapkamer appartement van 123 m2 in het centrum van (Over)pelt kortbij winkels, horeca, scholen, ... Volledig opgeverfd. Rolluiken. Airco koud/warm in slaapkamer/woonkamer. Volledig vloerverwarming. Het appartement bestaat uit een inkomhal, apart toilet, woonkamer, keukenhoek, 2 slaapkamers, badkamer (douche/bad/toilet/wastafel), technische ruimte/berging, overdekt terras van 15 m2 (komt nog glazen wand boven railing). Autostaanplaats + ruime berging in de kelder. Gemeenschappelijke kosten 100 euro per maand. Voor meer info contacteer ons via info@vastgoedfransen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
2EIV9UGWD-DH
Makelaar Code
6761509
EPC Waarde
48 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
EPB verslag
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com