Kaart

Ankerweg 2-3

3910 Pelt Appartement Te Huur
160 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Op zoek naar een ruim, goed onderhouden appartement in Neerpelt? Dit comfortabele 3 slaapkamer appartement is gelegen kort bij het centrum en biedt op maar liefst 160 vierkante meter alles wat je nodig hebt. Je stapt binnen in een uitnodigende inkomhal die leidt naar alle vertrekken van het appartement. De royale woonkamer ademt een gezellige sfeer uit en de praktische keuken beschikt over voldoende opbergruimte. Het aparte toilet en de sanitairruimte met inbouwkasten zorgen voor extra comfort.

Het appartement strekt zich uit over twee verdiepingen, waarbij de bovenverdieping drie ruime slaapkamers herbergt. Hier bevindt zich ook de badkamer, uitgerust met een douche, dubbele wastafel, bad en toilet. Extra bergruimte maakt het geheel compleet.

Buiten is er een klein terras aan de voorkant van de straat en een groot terras aan de achterkant van het gebouw. Perfect om te genieten van de zon of een frisse neus te halen. Het appartement wordt verder aangevuld met een eigen autostaanplaats voor het gebouw en een garagebox aan de achterzijde. Plus, je hoeft je geen zorgen te maken over de verwarming - de gasketel is nieuw sinds 2019!

Extra fijn is dat de gemeenschappelijke kosten al inbegrepen zijn in de huurprijs. Kortom, dit appartement is echt de moeite waard! Neem voor meer informatie contact op via info@vastgoedfransen.be.

* * *

Ankerweg 2-3 - 3910 Pelt - Omschrijving Goed onderhouden 3 slaapkamer appartement kortbij centrum (Neer)pelt Ruim, goed onderhouden appartement van 160 m² kortbij het centrum van Neerpelt. Het appartement bestaat uit inkomhal, trap naar boven, overloop, keuken, berging, ruime woonkamer, toilet apart, sanitaire ruimte met inbouwkasten. Op de 2e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche/dubbele wastafel/bad en toilet, bergingruimte. Klein terras (6m²) aan voorkant van de straat en groot terras (25 m²) aan de achterkant van het gebouw. Buiten nog een aparte autostaanplaats voor het gebouw en een garagebox aan de achterzijde. Nieuwe gasketel van 2019. Gemeenschappelijke kosten inclusief huurprijs. Kortom een appartement dat de moeite waard is. Voor meer info : info@vastgoedfransen.be .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
3JV54WPVU0Y1
Makelaar Code
4725
EPC Waarde
195 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190127-0002122412-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Andere
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com