Home Verhuurd Appartement 8740 Pittem
Tieltstraat 52-1-1-
Kaart

Tieltstraat 52-1-1-

8740 Pittem Appartement Verhuurd
111 m² wonen
111 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit recent gebouwde, energiezuinige en ruime appartement met twee slaapkamers en twee terrassen, centraal gelegen in het hart van Pittem. Op loopafstand vindt u voorzieningen zoals de bakker, slager, winkels, lagere school en bushalte. Geniet van het gemak van een garagebox beschikbaar voor een extra €75 per maand en syndickosten van €50 per maand.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een gastvrije inkomhal met gastentoilet. Dit leidt naar de ruime en lichtdoorlatende leefruimte, bestaande uit een zithoek en eethoek, met toegang tot het voorste terras. De volledig uitgeruste keuken, compleet met aansluitende berging (waar ook uw wasmachine kan staan), is klaar om u te helpen bij het bereiden van heerlijke maaltijden.

De nachthal leidt naar de kinderkamer, die ook kan dienen als dressing of bureauruimte, een badkamer voorzien van een douche en dubbele lavabo met meubel, en een tweede slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer kunt u het ruime achterterras betreden, ideaal voor ontspanning of buitendiner op warme zomeravonden.

Dit appartement heeft vele voordelen waaronder een garage, zeer energiezuinig, twee terrassen, veel natuurlijk licht, instapklaar en lamellen die overgenomen kunnen worden. Plan vandaag nog een bezoek in via onze website: www.vastgoeddemeyer.be en ontdek zelf de charme en het comfort van dit centraal gelegen appartement in Pittem.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Tieltstraat 52-1-1- - 8740 Pittem - CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 TERRASSEN U kunt uw bezoek zelf inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit recent, energiezuinig en ruim appartement is gelegen in hartje Pittem. Dit op wandelafstand van bakker, slager, winkels, lagere school en bushalte. Met garagebox + € 75/maand + €50/maand Syndickosten.

Het appartement omvat een inkomhall met gastentoilet, een ruime lichtrijke leefruimte (zithoek en eethoek) met toegang tot het voorste terras. Tevens is een volledig geïnstalleerde keuken aanwezig met aansluitende berging (voorziening wasmachine).
Via de nachthall beschikt U over een kinderkamer/dressing/bureauruimte, een badkamer (douche, dubbele lavabo met meubel) en een tweede slaapkamer. Via deze kamer kan u het zeer ruim achterterras betreden!

PLUSPUNTEN:
* GARAGE (€75)
* ZEER ENERGIEZUINIG!
* TWEE TERRASSEN
* VEEL LICHTINVAL
* INSTAPKLAAR
* LIGGING
* LAMELLEN KUNNEN OVERGENOMEN WORDEN

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
111 m2
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
WM0P1DZV-W-2
Makelaar Code
2024/020/DV
EPC Waarde
84 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
37011-G-91-2014/EP13942/A001/D01/SD001
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com