Home Te Huur Appartement 8740 Pittem
Tieltstraat 45-1-1
Kaart

Tieltstraat 45-1-1

8740 Pittem Appartement Te Huur
157 m² wonen

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement, ideaal gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. Deze ruime woning van 140 vierkante meter biedt een adembenemend groen uitzicht vanaf het zonnige zuidgerichte terras. Je beschikt over een garage bereikbaar via een doorrit en achter een automatische poort, en een aparte fietsenberging voor extra gemak.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichtrijke woonkamer van 45 vierkante meter uitgerust met laminaatvloeren en centrale verwarming op gas. De volledig gerenoveerde keuken is voorzien van een oven, magnetron, vaatwasser en koelkast en omvat een aparte eethoek van 16 vierkante meter. Een gastentoilet en een aparte wasruimte en berging maken de leefruimtes compleet.

De badkamer, eveneens volledig vernieuwd, is uitgerust met een inloopdouche, dubbele lavabo met meubel en een extra toilet. Verder telt het appartement drie ruime slaapkamers met oppervlakten van respectievelijk 23, 20 en 17 vierkante meter, allemaal afgewerkt met laminaatvloeren en voorzien van centrale verwarming op gas.

Dit instapklare appartement is volledig geschilderd en voorzien van lamellen en verlichting. Het is perfect voor wie graag dichtbij het centrum woont en geniet van grote ruimtes. Bovendien zijn de gemeenschappelijke kosten laag en zijn de kosten voor het schoonmaken van de gemeenschappelijke delen voor rekening van de verhuurder. Let op, er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Dit energie-efficiënte appartement bevindt zich op wandelafstand van bakkerijen, slagerijen, supermarkten, restaurants en een bushalte. Het is beschikbaar vanaf 1 juli 2024 tegen een huurprijs van €725 per maand, plus €15 per maand voor gemeenschappelijke kosten.

* * *

Tieltstraat 45-1-1 - 8740 Pittem - Een volledig gerenoveerd groot appartement op het eerste verdiep met aparte fietsenberging, garage (via doorrit en achter automatische poort) en een zuidgericht terrasje met groen zicht.

Oppervlakte: 140m²

Indeling: inkomhal - lichtrijke living (45m², laminaat en centrale verwarming gas) - nieuw ingerichte keuken met eethoek (16m², oven, microgolf, vaatwas en frigo) - gastentoilet met lavabo - aparte wasruimte en berging - nieuw ingerichte badkamer (inloopdouche, dubbel lavabo met meubel en toilet) - 3 grote slaapkamers (23m², 20m², 17m², laminaat en centrale verwarming gas).

Ruimte is hier de troef!

Nuttige informatie:
- Volledig instapklaar geschilderd;
- Voor wie graag dichtbij het centrum woont en van grote ruimtes kan genieten;
- Geen grote gemeenschappelijke kosten (enkel verbruik inkom en doorrit);
- Poetsen gemeenschappelijke delen op kosten verhuurder;
- Geen lift aanwezig;
- Gunstig EPC;
- Appartement voorzien van lamellen en lichten;
- Op wandelafstand van bakkers, beenhouwers, warenhuizen, restaurant en bushalte.

Vrij vanaf 01/07/2024.

€ 725/maand + € 15/maand gemeenschappelijke kosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
157 m2
Referentie
WDQOBVKLVJ1X
EPC Waarde
150 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2397897
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€725 / Vastgoed Ann Nemegheer
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com