Kaart

2230 Ramsel Appartement Te Huur
561 m² wonen
1 slaapkamers

In het hart van Ramsel, op slechts een steenworp afstand van lokale winkels en scholen, vind je dit gezellige appartement. Dit woongemak is perfect voor degenen die waarde hechten aan comfort en gemak.

Het interieur van het appartement is zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een praktische inkomhal die niet alleen plaats biedt voor een wasmachine en droogkast maar ook toegang biedt tot de andere ruimtes.

De woonkamer nodigt uit tot ontspanning en maakt een geweldige plek om je terug te trekken na een lange dag. Direct aansluitend bevindt zich de keuken die volledig is uitgerust met een kookplaat, dampkap en frigo. Het slaapgedeelte bevat een comfortabele lavabo en grenst aan een apart toilet en douchekamer voor extra privacy en comfort.

Het appartement is voorzien van een gemeenschappelijk terras die gedeeld wordt met het dakappartement en het appartement op de eerste verdieping. Daarnaast wordt er ook een staanplaats meegeleverd, wat een geweldige bonus is voor autobezitters.

Enkele opmerkelijke kenmerken van dit appartement zijn onder andere een energieprestatiecertificaat (EPC) van 288 Kwh/m² en het is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Een extra voordeel is dat er geen gemeenschappelijke kosten zijn.

Ontdek vandaag nog het comfort en gemak van wonen in het centrum van Ramsel in dit gezellige appartement.

* * *

Gezellig appartement in het centrum van Ramsel.  

Ligging: Het appartement is gelegen in het centrum van Ramsel, op wandelafstand van winkels, scholen, etc. 

Indeling: Inkomhal met aansluiting voor wasmachine en droogkast, keuken, woonkamer, slaapkamer 1, badkamer 1, toilet, staanplaats

Beschrijving: De inkomhal beschikt over de aansluiting voor wasmachine en droogkast, je kan er via de trap naar het 2 tweede verdiep waar zich de leefruimte bevindt, Aansluitend bij de leefruimten bevindt zich de keuken die uitgerust is met een kookplaat, dampkap en frigo. Verder is er een slaapgedeelte met enkele lavabo, is er nog een toilet en douchekamer aanwezig, Het appartement beschikt over een gezamenlijk terras te gebruiken door zowel het dakappartement als het appartement op het eerste verdiep. Tot slot is er ook een staanplaats voorzien.

Bijzonderheden: 
- EPC 288 Kwh/m² - Beschikbaar vanaf 01/06/2024
- GEEN gemeenschappelijke kosten
- staanplaats inclusief

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
561 m2
Referentie
Z5WTKEMS8EHX
Makelaar Code
144201
EPC Waarde
288 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€525 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com