Kaart

2470 Retie Appartement Verhuurd
€830

Ontdek dit prachtig instapklare nieuwbouwappartement, gunstig gelegen op de eerste verdieping van het Zevenster project in Retie. Dit pareltje baadt in natuurlijk licht en biedt een adembenemend uitzicht over het marktplein en de kerk van Retie, allemaal dicht bij de hand.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime woonruimte, overspoeld met licht door de vele ramen. De open keuken, compleet uitgerust, sluit perfect aan bij de woonkamer, ideaal voor gezellige avonden. Verder vind je een praktische berging, een modern ingerichte badkamer voorzien van een inloopdouche en toilet, en twee comfortabele slaapkamers die je directe toegang bieden tot een prachtig terras. Vanaf hier kan je genieten van een mooi zicht op de rustgevende, mooi aangelegde binnentuin.

Parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de beveiligde parkeergarage in het gebouw zelf, waar ook een extra berging staat ter beschikking van de bewoners. Positief om te weten: deze zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

Dit appartement gaat nog een stap verder en onderscheidt zich door zijn energie-efficiëntie. Het is uitgerust met een warmtepomp met vloerverwarming en wordt geleverd met een individueel pakket aan zonnepanelen. Hierdoor creëer je niet alleen een behaaglijke leefomgeving, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

* * *

Dit instapklare nieuwbouwappartement bevindt zich op de eerste verdieping van het nieuwbouwproject de Zevenster te Retie. Vanuit het appartement heeft u een prachtig zicht over het marktplein en de kerk van Retie. Alle voorzieningen bevinden zich op wandelafstand.

Het appartement dat volledig opgeschilderd is en voorzien is van alle verlichtingsarmaturen omvat een zeer aangename woonruimte met veel ramen, aansluitend een compleet uitgeruste open keuken, een berging, een badkamer (met inloopdouche en toilet), 2 slaapkamers met toegang tot het terras. Vanop het terras heb je een mooi zicht op de mooie, aangelegde binnentuin.
In de parkeergarage bevindt zich een autostaanplaats en berging, dewelke zijn inbegrepen in bovenvermelde huurprijs.
Bijzonder is dat het appartement is uitgerust met een warmtepomp met vloerverwarming en het beschikt over een individueel pakket aan zonnepanelen. Bijgevolg is het uiterst energie zuinig.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 830
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
DSI6L1JZXBUV
Makelaar Code
5906314
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€830 / Domestic Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com