Home Verhuurd Appartement 3202 Rillaar
Blankestraat 5a-bus-1
Kaart

Blankestraat 5a-bus-1

3202 Rillaar Appartement Verhuurd
90 m² wonen
90 m² perceel
2 slaapkamers
€895

Ontdek dit charmante gelijkvloerse appartement, gelegen in het hart van Rillaar. Dit heerlijke woning biedt niet alleen rust en comfort met twee slaapkamers en een gezellige zomerse tuin, maar ook het gemak van wonen in een levendige buurt. In een handomdraai bevind je je bij een verscheidenheid aan winkels, smakelijke eetgelegenheden en toonaangevende scholen.

Een van de opvallende kenmerken van dit huis is de ondergrondse parkeergarage. Deze plek biedt een ruime staanplaats en een extra berging, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden bezittingen of het veilig opbergen van je auto.

Voor een maandelijkse huurprijs van 895 euro, inclusief gemeenschappelijke kosten, geniet je van een functionele woningindeling. De begane grond bestaat uit een inkomhal, een open woonruimte met keuken, een berging, een badkamer, een toilet, twee slaapkamers en een tuin. De kelderruimte bevat de eerder genoemde staanplaats en berging.

Voeg charme toe aan je dagelijkse leven met deze woning, die toegang tot de tuin biedt via de ondergrondse garage - een perfecte ontsnapping na een drukke dag. Het appartement is beschikbaar vanaf 10 juni 2024.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige kans? Neem dan vandaag nog contact op met Gert via 013/444 008 of stuur een mail naar verhuur@immopersyn.be. Ontdek de vreugde van het wonen in dit fantastische appartement in het centrum van Rillaar.

* * *

Blankestraat 5a-bus-1 - 3202 Rillaar - In het gezellige centrum van Rillaar, bevindt zich dit leuke gelijkvloerse appartement met 2 slaapkamers en een leuke zomerse tuin. Het appartement is gelegen in een rustige straat waarin je op op wandelafstand toch zo bij heel wat winkels, horeca en scholen bent. Verder beschikt het appartement ook over een parkeergarage die zich in de kelder bevindt. Hierin heeft u 1 ruime staanplaats en ook nog een extra berging.De huurprijs bedraagt 895 euro per maand inclusief gemeenschappelijke kosten.IndelingGelijkvloers:Inkomhal, Leefruimte met open keuken, berging, badkamer, toilet, 2 slaapkamers en tuin.Kelder:Staanplaats en berging.De tuin is bereikbaar langs achteren (via de ondergrondse garage).Het appartement is beschikbaar vanaf 10/06/2024.Is jouw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact op met Gert via 013/444 008 of verhuur@immopersyn.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
BKJECIPXJDB5
Makelaar Code
RILBLA5A1_2024
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€895 / Immo Persyn
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com