Kaart

Noordstraat 57

8800 Roeselare Appartement Te Huur
115 m² wonen
127.5 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen in het bruisende hart van Roeselare, vindt u dit charmante pand met een gunstige ligging dichtbij scholen, winkels, openbaar vervoer en horeca. Allemaal te voet bereikbaar! Dit appartement op de tweede verdieping verwelkomt u met een ruime inkomhal die leidt naar de woonkamer met open keuken en aangrenzend terras, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Tijdens de renovatie zijn de authentieke elementen zorgvuldig bewaard gebleven, wat bijdraagt aan de unieke charme van deze royale ruimte. De woonkamer, overgoten met natuurlijk licht, loopt naadloos over in een stijlvolle keuken, waardoor een harmonieuze sfeer ontstaat.

Daarnaast beschikt het appartement over een praktische opbergruimte en een moderne badkamer met inloopdouche en eigentijds badkamermeubel. Twee comfortabele slaapkamers maken het geheel compleet. Het appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas en heeft een EPC label B, wat wijst op een goede energie-efficiëntie.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek.

* * *

Noordstraat 57 - 8800 Roeselare - In het hart van Roeselare bevindt zich dit charmante pand, gunstig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels en horecagelegenheden, allemaal op loopafstand.
Bij het betreden van het pand komt u in een ruime inkomhal terecht, die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken en een aangrenzend terras met uitzicht. Tijdens de renovatie zijn alle authentieke elementen zorgvuldig behouden gebleven, wat duidelijk te zien is in deze royale ruimte. Het hart van het appartement is ongetwijfeld de ruime, lichtovergoten woonkamer die harmonieus overloopt in een stijlvolle keuken.
Daarnaast is er een praktische opbergruimte beschikbaar. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een eigentijds badkamermeubel. Dit appartement op de tweede verdieping beschikt tevens over twee comfortabele slaapkamers.
Het appartement wordt verwarmd via centrale verwarming op aardgas en beschikt over een EPC label B.
Is dit wat u zoekt? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
127.5 m2
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
2S7BXS5IB646
Makelaar Code
ROE2024VH011
EPC Waarde
83 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230428-0002878144-RES-1
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€975 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com