Kaart

Noordlaan 45

8800 Roeselare Appartement Verhuurd
102 m² wonen
102 m² perceel
2 slaapkamers
€630

Dit direct beschikbare appartement, gelegen op een ideale locatie, biedt u gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen zoals winkels, eetgelegenheden en openbaar vervoer. Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime hal met een gastentoilet. De hal leidt u verder naar de lichte woonkamer, dankzij de grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Een terras is direct toegankelijk vanuit de woonkamer.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het appartement heeft twee comfortabele slaapkamers met voldoende opslagruimte en mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten. Beide slaapkamers bieden toegang tot een extra terras aan de achterkant van het appartement. De badkamer is uitgerust met een douche, een tweede toilet en een wastafel met bijbehorende opbergruimte.

Het appartement is voorzien van elektrische verwarming en dubbele beglazing. De maandelijkse servicekosten bedragen 50 euro, bovenop de huurprijs. Een garage en parkeerplaats kunnen verplicht gehuurd worden voor een extra 50 euro per maand. Voor bezichtigingsaanvragen kunt u contact opnemen via roeselare@immofrancois.be.

* * *

Noordlaan 45 - 8800 Roeselare - Onmiddellijk vrij, bezoekaanvragen enkel via roeselare@immofrancois.be
Gelegen op een gunstige locatie, biedt dit appartement gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een gastentoilet. De inkomhal leidt je naar de ruime woonkamer. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot het eerste terras.
De keuken van dit appartement is volledig geïnstalleerd en voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen.
Daarnaast biedt dit appartement twee comfortabele slaapkamers met voldoende ruimte voor opslag en persoonlijke inrichtingsopties. Via deze twee slaapkamers is er een extra terras bereikbaar aan de achterzijde van het appartement. De badkamer bestaat uit een douche, tweede toilet en een wastafel met bijhorende opbergruimte. Het appartement wordt verwarmd via elektrische verwarming en er is dubbele beglazing. De syndic kosten bedragen 50 euro per maand. (bovenop de huurprijs) Garage+ autostaanplaats (verplicht) bij te huren voor 50 euro (samen) per maand.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 630
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
102 m2
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
6ZXLI7RKOQ0I
Makelaar Code
ROE2024VH006
EPC Waarde
242 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230712-0002942395-RES-1
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€630 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com