Home Te Huur Appartement 8800 Roeselare
Sint-Michielsstraat 20
Kaart

Sint-Michielsstraat 20

8800 Roeselare Appartement Te Huur
92.19 m² wonen
108 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, energiezuinige nieuwbouwappartement in het levendige Roeselare. Dit appartement is niet alleen een unieke woonervaring, maar biedt ook een reeks faciliteiten speciaal ontworpen voor senioren, zoals het innovatieve "Hello-help" systeem voor snelle en efficiënte assistentie. Het appartement onderscheidt zich door zijn energie-efficiëntie, aangesloten op het warmtenet voor lagere energiekosten. Geniet van het zonnige terras met uitzicht op het nieuw aangelegde groen en de lichte woonkamer. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Het rustige gebouw biedt rust en sereniteit. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem van type D, wat zorgt voor een aangename en gezonde leefomgeving. Het appartement heeft ook zonnepanelen. In de kelder is er een privégarage beschikbaar (extra kosten 75 euro per maand) en een aparte privéberging en fietsenstalling. De syndickosten bedragen 80 euro per maand (inclusief hello-help systeem). Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezoek!

* * *

Sint-Michielsstraat 20 - 8800 Roeselare - Dit prachtig energiezuinig nieuwbouwappartement (wordt volledig geschilderd) is ideaal gelegen nabij het bruisende centrum van Roeselare. Dit appartement biedt niet alleen een unieke woonervaring, maar ook een scala aan faciliteiten speciaal ontworpen voor senioren. Zo kunt u in dit appartement gebruik maken van het "Hello-help" systeem, een innovatieve functie die u snel en efficiënt assistentie biedt wanneer nodig. Dit systeem verzekert dat professionele hulp binnen handbereik is, geactiveerd op uw verzoek. Het appartement kenmerkt zich door zijn energiezuinigheid en de aansluiting op het warmtenet wat zorgt voor lagere energiekosten. Een zonnig terras nodigt uit tot ontspannen in de buitenlucht (met zicht op nieuw aangelegd groen), terwijl de woonkamer geniet van veel natuurlijk licht. De uitgeruste keuken is voorzien van een vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat. Er zijn 2 slaapkamers en er is de uitgeruste badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Het rustige gebouw biedt een oase aan rust en sereniteit. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en een ventilatiesysteem van type D, waardoor een aangename en gezonde leefomgeving wordt gegarandeerd. Het appartement beschikt ook over zonnepanelen.
Beneden is er in de kelder een privatieve garage beschikbaar (+ 75 euro per maand) en een aparte privatieve berging en fietsenstalling. De syndickosten bedragen 80 euro per maand (inclusief hello-help systeem). Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 825
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
108 m2
Bewoonbare oppervlakte
92.19 m2
Referentie
KB7JPLWHX9F-
EPC Certificaat
EPB in aanvraag
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€825 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com