Kaart

Schipstraat 2

9600 Ronse Appartement Verhuurd
3 slaapkamers
€950

Op zoek naar een trendy en licht appartement in Ronse aan de Kleine Markt? Dan kan dit pand precies zijn waar u naar zoekt. Dit triplex appartement biedt een eigen ingang aan de straatkant, wat leidt naar een uitnodigende nieuwe keuken en leefruimte met een verbluffend uitzicht over de Kleine Markt. De keuken is volledig uitgerust en voorziet u van een keukeneiland en een vaste eettafel, compleet met alle essentiële apparatuur. Een verdieping hoger ontdekt u een moderne badkamer, twee gezellige slaapkamers en een ruime ouderslaapkamer. Op de hoogste verdieping vindt u een zeer ruime en sfeervolle zolder onder het dak, die ideaal zou kunnen dienen als hobbyruimte. Dit is een uniek eigendom op een unieke locatie, zeker de moeite waard om te bekijken.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Schipstraat 2 - 9600 Ronse - RONSE - Bent u op zoek naar een hip en lichtrijk appartement aan de Kleine Markt van Ronse?
Dan is dit pand misschien wel iets voor u!

De belangrijkste kenmerken in een notendop:

Zo ziet het appartement er uit:
Dit triplex appartement verwelkomt u via een privé-ingang aan de straatzijde. De trap leidt naar de bovenverdieping, waar een uitnodigende nieuwe keuken en leefruimte met een prachtig uitzicht op de Kleine Markt te vinden zijn. De keuken is uitgerust met een keukeneiland en een vaste eettafel, compleet met alle benodigde keukentoestellen. Een niveau hoger onthult een eigentijdse badkamer, twee knusse slaapkamers en een ruime master slaapkamer. Een unieke woonst in een unieke omgeving.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
8ZP4357DUU2Z
Makelaar Code
371364
EPC Waarde
216 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240126-0003122495-RES-1
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€950 / Axel Lenaerts
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com