Home Verhuurd Appartement 9600 Ronse
Stationstraat 19A-101
Kaart

Stationstraat 19A-101

9600 Ronse Appartement Verhuurd
€700

Betreed deze charmante woning, barstensvol authentieke elementen die u zullen betoveren vanaf het moment dat u binnenstapt. Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een prachtige, ruime woonkamer waar gezelligheid centraal staat. De prachtige parketvloer voegt een extra vleugje elegantie toe aan deze ruimte.

Geniet van culinaire hoogstandjes in de retro keuken, compleet met eethoek en extra opbergruimte voor al uw keukenbenodigdheden. De badkamer is voorzien van alle comfort met een ligbad, douche en toilet.

De rustige achterste slaapkamer is ideaal voor een goede nachtrust of om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Merk op dat dit juweeltje zich op de eerste verdieping bevindt, maar er is geen lift beschikbaar in het gebouw.

Maar dat is nog niet alles! Deze woning beschikt ook over een fietsenstalling, een grote bergruimte en een gemeenschappelijke tuin die perfect is voor zomerse barbecues of om gewoon rustig een boek te lezen op een zonnige dag.

Het maandelijkse huurbedrag bedraagt 720 euro, plus een extra kosten van 20 euro voor het onderhoud van de algemene delen. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem gerust telefonisch contact op via 0475/34.00.40.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Stationstraat 19A-101 - 9600 Ronse - Met veel authentieke elementen en charme. Indeling : inkomhal, mooie super gezellige ruime living met parket, retro keuken met eethoek, extra berging, badkamer met bad/douche/en toilet, 1 grote slaapkamer aan de achterkant waar het heel rustig is. Op de eerste verdieping (geen lift). Grote berging, fietsenstalling en gemeenschappelijke tuin. Extra 20€ syndic kosten/maand voor de algemene delen. Totaal 720€/maand. Gelieve telefonisch contact op te nemen 0475/34.00.40 voor een bezoek of meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
Y676AVFFAA65
Makelaar Code
StationstraatC
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€700 / Vakmans Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com