Home Te Huur Appartement 9600 Ronse
Grote Markt 16-0305
Kaart

Grote Markt 16-0305

9600 Ronse Appartement Te Huur
124 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Maak kennis met dit gloednieuwe appartement op de derde verdieping, waar modern wonen in zijn puurste vorm tot leven komt. Geniet van een ruimtelijke woonkamer die naadloos overvloeit in een open, volledig ingerichte keuken. Aan functionaliteit is er geen gebrek met een handige wasplaats aan je zijde.

Met twee lichte slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor rust en ontspanning. De badkamer, uitgerust met zowel een ligbad als een douche, tilt comfort naar een hoger niveau. Bovendien voegt het grote terras dat rijk is aan frisse lucht, een vleugje luxe toe aan je leven.

Het appartement wordt gecompleteerd door een ondergrondse parking (P16), die zorgt voor veilige en gemakkelijke parkeermogelijkheden. Gelegen op een toplocatie, combineert dit appartement het beste van beide werelden: stijlvol comfort en uitstekende bereikbaarheid.

Zie je jezelf al de eerste bewoner van deze moderne parel worden? Neem contact met ons op via 055 21 48 08 voor meer informatie of om een bezichtiging ter plaatse te plannen. Stap binnen in een wereld van luxe en gemak, welkom bij je nieuwe thuis.

* * *

Grote Markt 16-0305 - 9600 Ronse - Dit gloednieuw appartement op de 3e verdieping belichaamt het beste modern wonen. De woonst omvat een ruime living met een open, volledig ingerichte keuken, een wasplaats, 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche. Verder is er nog een mooi, groot terras en een ondergrondse parking (P16). Gelegen op een toplocatie, biedt het de perfecte combinatie van comfort, stijl en bereikbaarheid. Wenst u de eerste bewoner te zijn? Bel ons op 055 21 48 08 voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
124 m2
Referentie
S2WFHTRLSDZF
Makelaar Code
5245
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com