Home Verhuurd Appartement 9600 Ronse
Stationstraat 19A-101
Kaart

Stationstraat 19A-101

9600 Ronse Appartement Verhuurd
€700

Ontdek deze charmante woning, boordevol authentieke elementen. Tredend binnen in de inkomhal wordt je meteen naar de gezellige ruime woonkamer geleid, voltooid met een prachtige parketvloer. Het retro karakter van de keuken, compleet met eethoek, zal iedereen bekoren, terwijl de extra bergruimte voorziet in al je opslagbehoeften. De woning biedt tevens een comfortabele badkamer uitgerust met een bad/douche combinatie en toilet. Aan de rustige achterkant van het pand bevindt zich een grote slaapkamer, garant voor een goede nachtrust.

Deze mooie woning bevindt zich op de eerste verdieping; houd er rekening mee dat er geen lift aanwezig is. Maar laat dit je niet afschrikken, want bij het pand hoort ook een gemeenschappelijke tuin en een fietsenstalling, evenals nog meer opslagruimte. De extra syndic kosten van slechts €20 per maand zijn bestemd voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Dit brengt de totale maandelijkse huur op €720.

Ben je geïnteresseerd in deze aantrekkelijke woning? Neem dan telefonisch contact op via 0475/34.00.40 om een bezoek te plannen of voor meer informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Stationstraat 19A-101 - 9600 Ronse - Met veel authentieke elementen en charme. Indeling : inkomhal, mooie super gezellige ruime living met parket, retro keuken met eethoek, extra berging, badkamer met bad/douche/en toilet, 1 grote slaapkamer aan de achterkant waar het heel rustig is. Op de eerste verdieping (geen lift). Grote berging, fietsenstalling en gemeenschappelijke tuin. Extra 20€ syndic kosten/maand voor de algemene delen. Totaal 720€/maand. Gelieve telefonisch contact op te nemen 0475/34.00.40 voor een bezoek of meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
01VJ8R0SR8LS
Makelaar Code
StationstraatCC
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€700 / Vakmans Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com