Kaart

9600 Ronse Appartement Verhuurd
92 m² wonen
€800

Neem gerust telefonisch contact op via 0475/34.00.40 voor het plannen van een bezoek of voor meer informatie over dit prachtige gelijkvloerse appartement dat te huur is. Gelegen in het hart van een uitgestrekt groen park van 11 hectare, is dit woonjuweel een oase van rust op slechts vijf minuten wandelafstand van het stadscentrum.

Het appartement heeft twee slaapkamers en is perfect ontworpen voor uw comfort en gemak. De open keuken vloeit naadloos over in de leefruimte en biedt een gezellige ruimte om samen te komen en te genieten. De ruime badkamer is uitgerust met een inloopdouche en het appartement beschikt ook over een apart toilet en overvloedige bergruimte.

Buiten heb je het voordeel van twee terrassen, zowel een op het zuiden als een op het noorden, ideaal voor zowel zonnekloppers als schaduwzoekers. Geniet van uw eigen tuin of maak gebruik van de ondergrondse parkeerplaats. Met gemeenschappelijke kosten van slechts 50€ per maand, is dit een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een fantastisch thuis, waar buren snel vrienden worden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gelieve telefonisch contact op te nemen 0475/34.00.40 voor een bezoek of meer info. Omringd door een prachtige groene tuin van 11 hectare groot op amper 5 min wandelafstand van het centrum, staat dit prachtig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te huur. Indeling en buitenomgeving : open keuken en leefruimte, 2 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, apart toilet en ruime berging. Twee terrassen één op het zuiden en één op het noorden, een tuin, een ondergrondse parkeerplaats. Gemeenschappelijke kosten : 50€/maand. Fantastische plaats om te vertoeven, waar buren vrienden worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
YJ2OLGZZD78-
Makelaar Code
CATILLUS 19.04
EPC Waarde
49 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€800 / Vakmans Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com