Kaart

Sint-Elooisstraat 7

8020 Ruddervoorde Appartement Verhuurd
71 m² wonen
2 slaapkamers
€640

Te huur vanaf 15 juni 2024: dit instapklare appartement op een centrale locatie in Ruddervoorde. Om een bezichtiging aan te vragen, kunt u terecht op onze website of ons contacteren via zedelgem@immofrancois.be.

Het appartement bevindt zich op wandelafstand van lokale handelaars, scholen en openbaar vervoer, waardoor alles wat u nodig heeft binnen handbereik is.

Bij het betreden van de woning wordt u onthaald door een ruime woonkamer die naadloos overloopt in een functionele keuken. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, oven, dubbele spoelbak, dampkap, koelkast en vaatwasmachine, perfect om al uw culinaire aspiraties waar te maken. Het appartement beschikt ook over twee comfortabele slaapkamers, waarvan één toegang heeft tot een gezellig terras. Daarnaast is er een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet en een praktische berging met wasmachine aansluiting. Bovenop dit alles biedt het appartement ook nog een ruime opbergzolder.

Wat betreft de nutsvoorzieningen zijn elektriciteit en stadswater aanwezig. Voor uw gemoedsrust is het hele appartement voorzien van dubbele beglazing en het gebouw beschikt zelfs over een lift.

De huurprijs is inclusief een garage met elektrische poort, dus parkeren is geen probleem! Gemeenschappelijke kosten bedragen slechts €40 per maand.

Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Elooisstraat 7 - 8020 Ruddervoorde - Deze topper is beschikbaar vanaf 15 juni 2024! Bezichtigingen worden enkel aangevraagd via de website of via zedelgem@immofrancois.be.
Op centrale ligging in Ruddervoorde resideert dit instapklaar appartement. Lokale handelaars, openbaar vervoer en scholen zijn op wandelafstand te bereiken.
De indeling is als volgt: een ruime woonkamer met aansluitend een functionele keuken ingericht met keramische kookplaat, oven, dubbele spoelbak, dampkap, koelkast en vaatwasmachine. Verder beschikt het appartement nog over 2 slaapkamers waarvan 1 met aansluitend terras, een badkamer uitgerust met douche en wastafel, een apart toilet en een geriefelijke berging, met voorziening voor aansluiting wasmachine. Het appartement beschikt ook nog over een ruime opbergzolder. Elektriciteit en stadswater zijn de aanwezige nutsvoorzieningen. Deze absolute aanrader beschikt over dubbele beglazing. Het gebouw beschikt over een lift. 
Huurprijs is inclusief garage met elektrische poort.
Gemeenschappelijke kosten: €40/maand
Aarzel niet en leg uw bezoek vast!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 640
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
OOH7J26DJDJX
Makelaar Code
ZED2024VH023
EPC Waarde
251 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230514-0002888615-RES-1
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€640 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com