Home Te Huur Appartement 8020 Ruddervoorde
Vlamingstraat 2-1ste-v
Kaart

Vlamingstraat 2-1ste-v

8020 Ruddervoorde Appartement Te Huur
93 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een eigentijds en licht appartement in het charmante Ruddervoorde? Dit zuidwest georiënteerde appartement in de stijlvolle Residentie San Marco zal je zeker aanspreken. Gelegen op de eerste verdieping, biedt deze woning alle comfort dat je nodig hebt.

Vanaf het moment dat je de ruime, centrale inkomhal binnenstapt, voel je dat dit gebouw is ontworpen met oog voor detail. Een lift brengt je naar de eerste verdieping waar je verwelkomd wordt door een aangename leefruimte. Deze ruimte geeft rechtstreeks toegang tot een royaal terras waar je kunt genieten van de zonnestralen dankzij de zuidwestelijke oriëntatie.

De volledig ingerichte keuken met onder andere een oven en vaatwasser maakt koken een plezier. Daarnaast beschikt het appartement over een aparte berging met wasplaats, altijd handig voor extra opslag.

Het appartement heeft twee slaapkamers en een nette badkamer met dubbele wastafel en een ligbad met douche. Hier kun je na een lange dag heerlijk ontspannen.

Ondanks zijn centrale ligging onder de kerktoren van Ruddervoorde, bevindt dit appartement zich in een rustige straat. Met een EPC van 112 kWh/m2 en een oppervlakte van 93m² is dit appartement ook energiezuinig.

Dit prachtige appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Voor een huurprijs van €710 per maand, plus €60 voor de algemene kosten, kan dit jouw nieuwe thuis worden. Mis deze kans niet en ontdek vandaag nog wat deze eigentijdse woning te bieden heeft.

* * *

Vlamingstraat 2-1ste-v - 8020 Ruddervoorde - VERHUURD - Eigentijds, zuidwest georiënteerd appartement met 2 slaapkamers en een ruim terras. Het gebouw "Residentie San Marco" is toegankelijk via een ruime en stijlvolle, centrale inkomhal. Het appartement situeert zich op de 1ste verdieping en er is een lLift aanwezig. Indeling : inkomhal, aangename leefruimte met rechtstreekse toegang tot het terras, de keuken is volledig ingebouwd met o.a. oven en vaatwas. Er is een afzonderlijke berging met wasplaats. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en van een ligbad met douche. Het appartement is centraal gelegen, onder de kerktoren van Ruddervoorde, en toch in een rustige straat. EPC 112 kWh/m2 - Oppervlakte 93m² -

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 710
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
I1Q3TJJGSZY3
Makelaar Code
093-3626
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€710 / C21 Batimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com