Home Te Huur Appartement 8800 Rumbeke
Koningstraat 6-bus-1
Kaart

Koningstraat 6-bus-1

8800 Rumbeke Appartement Te Huur

Gelegen op de eerste verdieping van een rustige, kleinschalige residentie, verwelkomt dit lichtrijke en ruime appartement u met een inkomhal die directe toegang geeft tot een grote woonruimte. Deze leefruimte is uitgerust met een volledig geïnstalleerde open keuken en een handige annex berging.

Het appartement beschikt over drie uitnodigende slaapkamers, een apart toilet en een functionele badkamer. In de badkamer treft u zowel een ligbad als een douche aan, alsook een mooi lavabomeubel. Bovendien is er reeds een aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien.

Verder kunt u genieten van een knus terrasje vooraan en een groter terras aan de achterzijde van het appartement. En geen parkeerproblemen hier, want bij dit appartement hoort een garage aan de straatkant.

Recentelijk volledig opgeschilderd, biedt dit appartement u alle comfort en gemakken die u zoekt. De lift in de residentie maakt het plaatje compleet.

De syndickosten bedragen 75 euro per maand en de beschikbaarheid kan besproken worden na overleg. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem gerust contact op met Angelique via 0484/74.25.68.

* * *

Koningstraat 6-bus-1 - 8800 Rumbeke - Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van de residentie. De indeling is als volgt: inkomhall - grote woonruimte met open volledig geïnstalleerde keuken en annex berging - 3 slaapkamers - toilet - badkamer met bad, douche en lavabomeubel - aansluiting wasmachine/droogkast - terrasje vooraan en grote terras achteraan - garage (straatkant). Dit is een zeer ruim en lichtrijk appartement en werd net volledig opgeschilderd. Kleinschalige rustige residentie. Lift aanwezig. Syndic: 75 €/mdBeschikbaarheid: na overleg. Voor meer informatie of bezoek bel Angelique 0484/74.25.68

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
TA6YZMRAN3X7
Makelaar Code
H - 2420
EPC Waarde
289 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240220-0001110466-RES-9
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€750 / Immo Fravan
19 Mar 2024
€825 / Immo Fravan
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com