Kaart

Kerkstraat 36B

2840 Rumst Appartement Te Huur
75 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit recente en lichtovergoten appartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw in de Kerkstraat te Rumst. Hoewel er geen lift aanwezig is, zul je absoluut genieten van het ruime terras bedekt met bankirai houten planken, dat je een prachtig uitzicht biedt op het omringende groen. De strategische ligging van het appartement zorgt ervoor dat belangrijke verkeersaders naar Antwerpen en Brussel slechts 5 minuten verwijderd zijn.

Betreed het appartement via de centrale hal, die leidt naar de lichte woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van kasten en apparatuur zoals een oven, een keramische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast met vriesvak. Een van de ingebouwde kasten in de keuken heeft zelfs een aansluiting voor je wasmachine en droger.

De woonkamer geeft toegang tot een groot en zonnig terras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van de achtergevel, via een groot schuifraam. Verder is er een nachthal met tal van ingebouwde kasten die leidt naar een apart toilet, een handige berging en twee ruime slaapkamers. Centraal gelegen, vind je een netjes onderhouden badkamer uitgerust met een ligbad met douchescherm en een wastafel.

Wat betreft kosten, voorzie een maandelijkse bijdrage van €25 voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en de verlichting. De huurwaarborg bedraagt drie maanden huur en de kosten voor de plaatsbeschrijving zijn € 225 per partij. Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024, met een EPC-score van 102 kWh/m².

Neem zelf de touwtjes in handen en plan je bezichtiging via onze online module. Ga naar onze website www.habicom.be, zoek dit appartement en klik op de roze knop 'Vraag je bezoek aan'.

* * *

Vraag 1: Op welke verdieping is het appartement gelegen?
Antwoord 1: Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw.

Vraag 2: Is er een lift in het gebouw?
Antwoord 2: Nee, er is geen lift in het gebouw.

Vraag 3: Hoe is de keuken ingericht?
Antwoord 3: De open keuken is ingericht met kasten en toestellen zoals een oven, keramisch kookvuur, dampkap, en een ijskast met vriesvak. Er is ook een ingemaakte kast voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast.

Vraag 4: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord 4: Het appartement heeft twee ruime slaapkamers.

Vraag 5: Wanneer is het appartement beschikbaar?
Antwoord 5: Het appartement is beschikbaar vanaf 01/05/2024.

* * *

Kerkstraat 36B - 2840 Rumst - In de Kerkstraat te Rumst vinden we dit zeer licht en recent appartement gelegen op de eerste verdieping van een klein gebouw. Er is geen lift in het gebouw, wél een ruim terras op bankiraï met een prachtig uitzicht op groen! Belangrijke invalswegen (Antwerpen/Brussel) bevinden zicht op slechts 5 minuten. Indeling: Via de algemene inkom met traphal komt u binnen in de lichte woonkamer met open keuken. Deze is ingericht met kasten en toestellen (oven, keramisch kookvuur, dampkap, ijskast met vriesvak). Een van de ingemaakte kasten in de keuken is tevens voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Via een groot schuifraam in de living krijgen we toegang tot het mooie en zonnige terras over de volledige breedte van de achtergevel. De nachthal voorzien van talrijke ingemaakte kasten biedt ons toegang tot een apart toilet; een handige berging en twee ruime slaapkamers (13m² en 10m²). Centraal vinden we een verzorgde badkamer ingericht met een ligbad voorzien van een douchescherm en een lavabo. Nuttige informatie: Maandelijkse kosten: € 25,- (onderhoud gemene delen en minuterie), Huurwaarborg: 3 maanden Plaatsbeschrijving: € 225 (per partij) Beschikbaar: 01/05/2024 EPC: 102 kWh/m² !!! NIEUW: PLAN VANAF NU ZELF JOUW AFSPRAAK IN VIA ONZE ONLINE MODULE!!! Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik vervolgens op de roze knop 'Vraag je bezoek aan'.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
9QI7WTWPALWS
Makelaar Code
15066
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2077548
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€850 / Habicom
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com