Home Verhuurd Appartement 2840 Rumst
Vissersstraat 4-2
Kaart

Vissersstraat 4-2

2840 Rumst Appartement Verhuurd
105 m² wonen
€900

Op zoek naar een gunstig gelegen appartement midden in het centrum van Rumst? Dit gelijkvloersappartement zou wel eens jouw nieuwe thuis kunnen zijn. Gelegen op loopafstand van talloze winkels, een grootwarenhuis en dichtbij het openbaar vervoer (bushalte), biedt dit appartement alle gemakken van het stadsleven. Daarnaast geniet je ook van de rust van een enkelrichtingsstraat. De nabijheid van de E19 Antwerpen-Brussel, op slechts 3 minuten rijden, zorgt voor een uitstekende verbinding met andere steden. In de straat en in de directe omgeving is er voldoende parkeermogelijkheid.

Bij binnenkomst kom je in de inkomhal met vestiairekast, gevolgd door een handige berging/wasplaats. De lichte woonkamer creëert een aangename leefruimte. De volledig ingerichte keuken, de aparte hal, een toilet, een volledig ingerichte badkamer en twee slaapkamers maken het plaatje compleet. Extra bergruimte vind je in de privékelder, bereikbaar via de lift, ideaal voor opslag. Bovendien beschikt dit appartement over een oostgericht terras/tuin/koer die volledig nieuw zullen worden aangelegd, inclusief een overdekte berging.

Er wordt een huurwaarborg van 3 maanden gevraagd. De gemeenschappelijke kosten bedragen €70 per maand. De elektriciteit heeft een conformiteitsattest en de EPC-score is uitstekend! Het appartement is instapklaar en onmiddellijk beschikbaar. Maak je klaar om je te settelen in je nieuwe thuis in het hart van Rumst!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vissersstraat 4-2 - 2840 Rumst - Zeer gunstig gelegen gelijkvloersappartement in het centrum van Rumst! Dit appartement bevindt zich op wandelafstand van verschillende winkels, een grootwarenhuis en het openbaar vervoer (bushalte). Het is tevens rustig gelegen in een enkelrichtingsstraat. De oprit van de E19 Antwerpen-Brussel ligt op slechts 3 min. rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de omgeving.

Dit appartement bestaat uit: een inkomhall met vestiairekast, een berging/wasplaats, een woonkamer met veel lichtinval, een volledig ingerichte keuken, een hall, een apart toilet, een volledig ingerichte badkamer en 2 slaapkamers. Er is een privatieve kelder te bereiken via LIFT met handige schabben, ideaal voor stockage. Het pand beschikt verder over een oost-gericht terras/tuin/koer die volledig nieuw aangelegd zal worden + een overdekte berging.

3 maanden huurwaarborg. De gemeenschappelijke kosten bedragen €70,-/maand. De keuring van de elektriciteit is conform. Zeer goede EPC-score!
Het appartement is instapklaar en onmiddellijk beschikbaar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
3BL6BI7FOFZK
Makelaar Code
3683611
EPC Waarde
191 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220715-0002641515-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€900 / Leximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com