Kaart

Westelsebaan 150-5

3271 Scherpenheuvel-Zichem Appartement Verhuurd
60 m² wonen
1 slaapkamers
€725

Ontdek jouw nieuwe thuis te midden van prachtige natuur, in residentie "The Oak House", gelegen nabij het sfeervolle park van de Abdij van Averbode. Dit energiezuinige BEN-penthouse op de derde verdieping is zowel per trap als lift makkelijk bereikbaar en biedt alles wat je nodig hebt voor modern en comfortabel wonen.

Met een gastvrije inkomhal, voorzien van een apart toilet, betreed je deze lichtrijke woning. De hal leidt je verder naar een gezellige leefruimte met een aangename eethoek die naadloos overgaat in de open keuken. Deze moderne, volledig uitgeruste keuken heeft alles in huis om je culinaire ambities te ondersteunen, van een vaatwasser tot koelkast en kookplaat.

Het unieke aan deze woning zijn de twee ruime terrassen die toegankelijk zijn via de leefruimte. Hier kan je heerlijk ontspannen en genieten van een uitzonderlijk panorama. Naast deze prachtige buitenruimtes biedt het penthouse ook een praktische berging, een knusse slaapkamer en een strakke badkamer.

Voor extra gemak is er een ondergrondse parkeerplaats met kelderberging beschikbaar. Deze kun je huren voor slechts €50 per maand. Allemaal perfect geregeld zodat jij zorgeloos kunt genieten van je nieuwe thuis.

Enkele voordelen van deze eigendom zijn het zeer gunstige EPC van -20 kwh/m2 en een lage maandelijkse bijdrage voor de gemeenschappelijke kosten van slechts €35. Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 februari 2024 en wordt volledig geschilderd opgeleverd.

Heb je interesse om deze parel te bezichtigen? Neem dan contact op met Estelle via estelle@sophimo.be of bel naar 0475761845. Verwelkom het comfort en de rust van residentie "The Oak House" in jouw leven!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Westelsebaan 150-5 - 3271 Scherpenheuvel-Zichem - Welkom in residentie "The Oak House", vlakbij het park van de Abdij van Averbode, omgeven door natuur!

Het BEN-penthouse is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar via de trap of lift. Je komt binnen langs de inkomhal met apart toilet. De hal brengt je naar de lichtrijke leefruimte met eethoek en de open, volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van vaatwasser, koelkast, kookplaat en dampkap. Via de leefruimte heb je toegang tot de 2 grote terrassen waar je kan genieten van uitzonderlijk vergezicht. Daarnaast omvat het appartement nog een berging, de slaapkamer en de badkamer.

Tot slot beschikt het appartement nog over een ondergrondse parkeerplaats met kelderberging, die bij te huren is voor €50 per maand.

Extra informatie:
- Zeer gunstig EPC -20 kwh/m2
- Gemeenschappelijke kosten €35/per maand

Interesse? Neem dan contact op via 016 58 52 60.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
XLUGQOQTIY0P
Makelaar Code
433-5724941
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€725 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com