Home Te Huur Appartement 2970 Schilde
Turnhoutsebaan 213A-202
Kaart

Turnhoutsebaan 213A-202

2970 Schilde Appartement Te Huur
150 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek het luxe appartement in THB209, een project van Costermans Projecten, gelegen in het hart van Schilde. Omringd door alle nodige faciliteiten zoals modieuze boetieks, gezellige cafés, restaurants, fitnesscentra, bakkerijen, slagerijen, supermarkten en scholen, biedt dit appartement optimaal wooncomfort op loopafstand van alles wat je nodig hebt.

De appartementen in THB209 zijn ontworpen voor levenslang comfort. Dankzij het drempelloze schuifraam loop je gemakkelijk naar het terras en de douche is zonder obstakels te betreden. De ruime liften dragen bij aan de comfortabele toegankelijkheid van het gebouw.

Het appartement heeft een state-of-the-art afwerking en is futureproof. Het beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers, vloerverwarming met warmtepomp, grote terrassen en een groene binnentuin.

De royale inkomhal met apart toilet en technische berging leidt naar de leefruimte met een open keuken, volledig ingericht met apparatuur. Er is ook een extra keukenberging. De mastersuite heeft een inpandige dressing en een ensuite badkamer. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer.

Vanaf het ruime terras heb je uitzicht op de privé binnentuin. De keramische vloeren worden gecombineerd met vloerverwarming, aangestuurd door een energiezuinige en ecologische geothermische warmtepomp. De nutsvoorzieningen zijn op individuele meters.

Het appartement komt met twee verplichte parkeerplaatsen met berging in de ondergrondse garage voor €100 per maand per plaats.

Heb je interesse? Vul dan je gegevens in op onze website. De dossierverantwoordelijke neemt zo snel mogelijk contact met je op.

* * *

Turnhoutsebaan 213A-202 - 2970 Schilde - Wonen in het centrum van Schilde? Ontdek snel meer over dit luxe appartement in project THB209 door Costermans Projecten.

Gelegen midden in het centrum en dus omringd door alle benodigde faciliteiten. Modieuze boetieks, gezellige cafés, restaurants, fitnesscentra, het gemeentehuis, bakker, beenhouwer, supermarkten, scholen… You name it. Alles ligt op wandelafstand.



De appartementen van THB209 staan in het teken van optimaal wooncomfort. Deze werden zo ontworpen om levenslang comfortabel te kunnen wonen. Vanuit het drempelloze schuifraam wandel je moeiteloos naar het terras en je stapt zonder obstakels in de douche. Bovendien dragen de ruime liften bij aan de comfortabele toegankelijkheid van het gebouw.



- State-of-the-art afwerking

- Futureproof

- 2 slaapkamers en 2 badkamers

- Vloerverwarming met warmtepomp

- Huge terrassen en groene binnentuin



Een royale inkomhal met apart toilet en technische berging leidt naar de leefruimte met een open keuken, volledig ingericht met toestellen. Aansluitend extra keukenberging. Schitterende lichtinval dankzij de kamerhoge raampartijen. Mastersuite met inpandige dressing en badkamer ensuite. 2e slaapkamer met eigen badkamer.



Vanop de ruime terras met zicht op de privatieve binnentuin.



Keramische vloeren worden gecombineerd met vloerverwarming, aangestuurd door een zeer energiezuinige en ecologische geothermische warmtepomp.

De nutsvoorzieningen op individuele meters op naam van huurder.



2 staanplaatsen met berging in de ondergrondse parkeergarage verplicht mee te huur aan € 100/mnd/plaats.



Interesse? Gelieve uw gegevens in te vullen onderaan de advertentie op onze website https://www.sinjoor.be. De dossierverantwoordelijke zal nadien zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.485
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
TY3FOTVHDH16
Makelaar Code
SIA/24/049
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€2.485 / Sinjoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com