Kaart

Paalstraat 58-1

2900 Schoten Appartement Te Huur
91 m² wonen
2 slaapkamers

Paalstraat 58-1 - 2900 Schoten - Nieuw 2 slaapkamer appartement met ruim terras in het centrum van Schoten!

Dit appartement bevindt zich in het hart van Schoten, langs de gekende winkelstraat Paalstraat en heeft toegang tot winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt.

Project Paalstraat is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 4 entiteiten, namelijk 1 handelsgelijkvloers en 3 appartementen. Als bewoner kan u uw appartement bereiken via parkeerplaats ’t Ven, gelegen achteraan.

U kan het appartement (op de eerste verideping) betreden via vaste trap of lift (die rechtstreeks in uw appartement uitgeeft). Dit ruim appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en meubel, een apart toilet, berging en lichtrijke leefruimte met open keuken dat aansluitend een ruim terras heeft.

Dit project is energie neutraal wat resulteert in heel lage maandelijkse kosten. Alle appartementen worden verwarmd door een collectief warmtepompsysteem met zonnepanelen.

In de Paalstraat wordt de focus gelegd op veiligheid, groen en een optimale winkelbeleving. Ontdek de heraanleg (2025) van de Paalstraat op de website van de gemeente Schoten.

Belangrijke punten:

-Oplevering geraamd eind november
-E-peil 0
-Zuidgeoriënteerd terras
-Lage algemene kosten


Heeft u interesse en wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Surf naar onze website www.vbvastgoed.be en klik op de groene knop “ik ben kandidaat”.
FinancieelPrijs: € 1.150,- / maandGemeenschappelijke kosten (omschr.):onderhoud lift, gemene delen, onderhoud tuinMaandelijkse lasten:€80* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
XV4K7UPAIOYW
Makelaar Code
VVA3195
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.150 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com