Home Te Huur Appartement 8340 Sijsele
Gentse Steenweg 124
Kaart

Gentse Steenweg 124

8340 Sijsele Appartement Te Huur
64 m² wonen
64 m² perceel

Betreed een veilige en gastvrije omgeving, specifiek ontworpen voor senioren van 65 jaar en ouder die hun onafhankelijkheid waarderen. Ons assortiment van 32 assistentiewoningen, ook wel bekend als serviceflats, biedt een ideale combinatie van comfort en toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers.

Elke woning is doordacht uitgerust met een ruime living, een volledig ingerichte keuken, en een badkamer met douche. Elk appartement beschikt ook over een privéterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op het omringende parklandschap.

Binnen ons gebouw vindt u diverse gezellige ontmoetingsplaatsen, waaronder een stijlvol salon en bibliotheek. Hier kunt u genieten van een rustige ochtend met de krant, even surfen op het internet, of een aangename namiddag doorbrengen met vrienden.

Wij begrijpen dat iedereen soms extra hulp nodig heeft, en daarom staat onze woonassistent klaar om te ondersteunen met diverse diensten zoals schoonmaak, wasserij, of assistentie bij klusjes in en rond het huis. Voor noodgevallen zijn er in elke flat drukknoppen voor noodoproepen, rechtstreeks verbonden met ons woonzorgcentrum.

En mocht de behoefte zich voordoen voor een kortverblijf, dagverzorging of een permanent verblijf in ons woonzorgcentrum, dan krijgen onze bewoners van Keizershof voorrang.

Elke woning is bovendien uitgerust met een praktische bergruimte, waar u gemakkelijk uw wasmachine, condensatiedroogkast en diepvriezer kunt plaatsen. De indeling bestaat verder uit een living, keuken, slaapkamer en een badkamer met inloopdouche.

Ontdek vandaag nog onze assistentiewoningen en geniet van de rust en het comfort dat Keizershof te bieden heeft.

* * *

Gentse Steenweg 124 - 8340 Sijsele - De 32 assistentiewoningen, ook wel serviceflats genoemd, richten zich naar ouderen (65+) die zelfstandig willen wonen binnen een veilige omgeving. Alle woningen zijn rolstoelvriendelijk en comfortabel ingericht en beschikken over een living, een volledig ingerichte keuken, een badkamer met douche en een ruim privéterras. Overal domineert het zicht op de parkomgeving en in het gebouw zijn er ontmoetingsplaatsen zoals een stijlvol salon. Hier kan men rustig de krant lezen of op internet surfen in de bibliotheek en samen met vrienden een gezellige namiddag doorbrengen. Indien de bewoners een extra dienstverlening wensen zoals poetshulp, wasserij of hulp bij klusjes, dan kunnen zij terecht bij de woonassistent. In de flats zijn er drukknoppen voorzien voor noodoproepen die vanuit het woonzorgcentrum worden beantwoord. Indien er zich een vraag stelt naar kortverblijf, dagverzorging of definitief verblijf in het woonzorgcentrum dan krijgen de bewoners van Keizershof voorrang.

Indeling : berging (met aansluiting voor wasmachine, condensatiedroogkast, diepvries), living, ingerichte keuken, slaapkamer, badkamer met inloopdouche.

Dienstverlening:

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.182
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
64 m2
Bewoonbare oppervlakte
64 m2
Referentie
XUY98UPI-N22
EPC Waarde
117 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Jan 2024
€1.182 / ERA Vandille
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com