Home Verhuurd Appartement 9112 Sinaai-Waas
Edgard Tinelstraat 41A-3
Kaart

Edgard Tinelstraat 41A-3

9112 Sinaai-Waas Appartement Verhuurd
90 m² wonen
90 m² perceel
€800

Ben je op zoek naar een instapklaar gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en terras? Zoek niet verder! Dit appartement biedt meer dan je zou verwachten. Van een groot zonnig terras en een ruime, lichtrijke leefruimte tot handige ingebouwde kasten in de slaapkamer en woonkamer. Bovendien is het uitstekend gelegen en wordt het geleverd met een autostaanplaats.

Betreed het appartement via de gastvrije inkomhal en stap in de ruime, lichtovergoten leefruimte van 30m². Hier heb je via een schuifdeur toegang tot een zonnig, groot terras (11m²) met rustgevende groene uitzichten. De aangrenzende keuken (10m²) is voorzien van alle moderne gemakken. Naast de standaard apparatuur zoals een vaatwasser, een kookplaat met dampkap, een oven, een koelkast en een diepvries, vind je er ook aansluitingen voor een wasmachine en droger. Verder telt het appartement twee ruime slaapkamers (7-11m²), een badkamer (4m²) uitgerust met ligbad, douchewand en een wastafel ingebouwd in het meubel. Er is ook een apart toilet met handenwasser.

Ondergronds beschik je over een ruime autostaanplaats, een afgesloten fietsenstalling en een ruime berging (6m²). De autostaanplaats is verplicht bij te huren voor €50,00 per maand. De algemene kosten bedragen ook €50,00 per maand. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interessant om te weten is dat alle verlichting mee verhuurd wordt. Daarnaast zijn ook alle kasten, het tv-meubel aan de wand in de woonkamer en een schoenenkast in de gang inbegrepen in de huur.

Bent je overtuigd? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging van dit instapklare en sfeervolle appartement!

* * *

Edgard Tinelstraat 41A-3 - 9112 Sinaai-Waas - ENKEL BEZOEK MOGELIJK DOOR ONDERSTAANDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN:
https://mijnhuurprofiel.be/property/8147e0c8-9aee-41df-8f94-a9fe3e861652

Bent u op zoek naar een instapklaar, gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en terras? Lees dan zeker verder!

Het grote zonnige terras, de ruime en lichtrijke leefruimte, de ingemaakte kasten die zich bevinden in de slaapkamer en woonkamer, de uitstekende ligging en de autostaanplaats zijn slechts enkele troeven van dit instapklaar appartement.

Indeling:
GLV: via de inkomhal loop je door naar de ruime en lichtrijke leefruimte (30m²) voorzien van een schuifdeur die toegang verleent tot het zonnige, grote terras (11m²) met groen uitzicht. Aansluitend vinden we de keuken (10m²) voorzien van alle comfort: een vaatwasser, een kookplaat met dampkap, een oven, een koelkast en een diepvries, vervolgens bevinden zich hier ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder zijn er twee ruime slaapkamers (7-11m²), een badkamer (4m²) voorzien van een ligbad, een douchewand en een wastafel in meubel. Tevens is er een apart toilet met handenwasser.
Kelder: een ruime ondergrondse autostaanplaats, een afgesloten fietsenstalling, en een ruime berging (6m²).

De autostaanplaats is verplicht bij te huren aan €50,00/maand.
De algemene kosten bedragen €50,00/maand.
Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Alle verlichting is in de verhuur inbegrepen. Daarnaast ook alle kasten, het tv meubel aan de wand in de living en een schoenenkast in de gang.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging aan dit instapklare en sfeervolle appartement!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
VMWP1JRYY1Q4
EPC Waarde
181 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240304-0003158552-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€800 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com