Kaart

Heilig-Kruisplein 51

9040 Sint-Amandsberg Appartement Verhuurd
148 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Het appartement ligt ideaal aan de rand van het charmante Sint-Amandsberg, op een steenworp afstand van de belangrijkste invalswegen. U geniet hier van rust en stilte in een woonwijk waar parkeren nooit een probleem is.

Ontdek de ruimte en comfort van dit appartement op de tweede verdieping van een rustig zesdelig complex. Een lift is beschikbaar voor gemakkelijke toegang. Via de ruime inkomhal kom je in een gezellige woonkamer die uitgeeft op een klein terras. De ingerichte keuken heeft alles wat u nodig heeft: een elektrisch vuur, een oven, een vaatwasser, een koelkast en een dampkap.

Het appartement heeft drie slaapkamers, waarvan er één een eigen douche en wastafel heeft. Er is ook een apart toilet, een badkamer en een wasberging met voldoende ruimte voor een wasmachine. Het ruime terras aan de achterkant van het appartement is een extra bonus! Bovendien is er een ondergrondse parkeerplaats, veilig afgesloten met een elektrische poort.

Vanuit technisch oogpunt is het appartement voorzien van een eigen CV-ketel op gas en afzonderlijke tellers voor water, gas en elektriciteit. Ook een videofoon is aanwezig voor uw veiligheid en gemak.

De huurprijs bedraagt € 1.150 per maand, verhoogd met een provisie van € 120 per maand voor de gemeenschappelijke onderhoudskosten. De huurovereenkomst is voor 9 jaar en de borg bedraagt drie maanden huur. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024.

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in voor de bezoekdag op woensdag 13 maart vanaf 17.30 via onze website www.thehousefriend.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Heilig-Kruisplein 51 - 9040 Sint-Amandsberg - Ligging: Op de rand van Sint-Amandsberg, nabij invalswegen, in een rustige wijk met parkeergelegenheden!

Indeling: Appartement gelegen op de tweede verdieping (lift aanwezig!) van een rustig zesdelige appartementencomplex : ruime inkomhal, woonkamer met toegang tot klein terras, ingerichte keuken (elektrisch vuur, oven, vaatwasmachine, koelkast, dampkap) , apart toilet, badkamer, drie slaapkamers (9m2, 17,2m2 & 16,45m2) waarvan één slaapkamer is voorzien van eigen douche en wastafel; badkamer met bad, toilet en dubbele wastafel; een wasberging met ruimte voor wasmachine en meer ... achteraan een ruim terras!
+ ondergrondse autostaanplaats (veilig achter elektrische poort)

Technisch: het appartement is voorzien van eigen CV-ketel op gas, eigen tellers voor water, gas en elektriciteit, videofoon, ...

Voorwaarden:
- huurprijs 1.150 euro per maand + 120 euro provisie per maand voor de gemeenschappelijke onderhoudskosten (tuin, lift en andere gemeenschappelijke voorzieningen)
- huurovereenkomst van 9 jaar
- huurwaarborg gelijk aan drie maand huur
- beschikbaar vanaf 1/05/2024
Interesse? Gelieve u in te schrijven voor de bezoekdag op woensdag 13/3 vanaf 17.30 via onze website www.thehousefriend.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
WKRTCHHDUVGH
Makelaar Code
Heilig-Kruisplein 51 - 24
EPC Waarde
266 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20140912-0001659653-00000015-7
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com