Kaart

8710 Sint-Baafs-Vijve Appartement Te Huur
135 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een frontaal zicht op de oude Leiearm, gecombineerd met schilderachtige weilanden. Dit riante appartement, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 135m², is meer dan alleen een huis. Het is een toevluchtsoord met een luxueus afgewerkte keuken, een lichtrijke living die je trakteert op betoverende vergezichten en twee comfortabele slaapkamers waar je rust en sereniteit vindt.

De hoogwaardige afwerking omvat ingewerkte maatkasten en verlichting, wat de ruimte een gevoel van luxe en elegantie geeft. Nieuwe eigenaren kunnen genieten van een schonere en groenere woonomgeving dankzij het prachtige groendak en de energiezuinige zonnepanelen die bijdragen aan een zeer laag energieverbruik.

Het appartement heeft tevens een ruime wasberging en een grote privé garagebox die plaats biedt aan twee wagens, met extra ruimte voor fietsen. De kers op de taart is het ruime zuidwest gerichte terras van 45m², perfect voor zomerse barbecues of rustige avonden onder de sterrenhemel.

Dit alles is prachtig geschilderd in kleuren die perfect aansluiten bij elke stijl en elk interieur. Met zijn plafondhoogte van 2.70 meter biedt deze woning u zowel ruimte als comfort. Dit exclusieve aanbod is absoluut niet te missen voor wie op zoek is naar een stijlvolle en energiezuinige woning.

* * *

Frontaal zicht op oude Leiearm + weilanden.Bestaande uit een lichtrijke living met verzichten, luxueus afgewerkte keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wasberging, groot zuid-westgericht terras (45m² ! ) en groendakRuim : 135m² bewoonbare oppervlakte. Plafondhoogte 2.70 mAppartement is voorzien van vele ingewerkte maatkasten / verlichting en is volledig geschilderd.Zeer laag energieverbruik (zonnepanelen).Private garagebox mogelijk voor 2 wagens met extra plaats voor fietsen .Absoluut topaanbod !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
B8R27IG31WHS
EPC Waarde
73 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
37017-G-2015_179/EP14854/A001/D01/SD012
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com