Home Verhuurd Appartement 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Rue Bouvier - Bouvierstraat 16-bus-2
Kaart

Rue Bouvier - Bouvierstraat 16-bus-2

1080 Sint-Jans-Molenbeek Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€700

Ontdek dit charmante een-slaapkamerappartement te huur gelegen in de rustige Bouvierstraat, een unieke oase van rust in de bruisende stad Brussel. Het appartement, gesitueerd op de vierde verdieping, straalt een gezellige sfeer uit dankzij de woonkamer die naadloos aansluit op de functionele keuken. Daarnaast biedt de riante slaapkamer en de comfortabele badkamer alle essentiële voorzieningen voor een heerlijk verblijf.

Wat deze locatie extra charmant maakt, is de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Op slechts een steenworp afstand vind je een lokale winkel voor al je dagelijkse boodschappen, terwijl de metrolijnen 2 en 6 bij halte Ribaucourt eenvoudig te bereiken zijn. Bovendien zorgen diverse busverbindingen voor een snelle verbinding naar het Noordstation. Als een van de hoogtepunten van deze strategische locatie, maakt de nabijheid van Saintecelette en Tour & Taxis de Bouvierstraat tot een ideale plek om te wonen.

Alsof dat nog niet genoeg is, ligt het hart van Brussel binnen handbereik. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling van 20 minuten of een snelle fietstocht van 5 minuten, de stad ligt praktisch aan je voeten.

Om je gemak te faciliteren, bevindt zich in de ondergrondse garage van het gebouw een parkeerplaats voor een kleine maandelijkse vergoeding van 75 euro en een veilige fietsenstalling.

Met dit allemaal in gedachten, wordt dit appartement aangeboden voor een huurprijs van 700 euro per maand. Daarnaast komt er nog 120 euro provisie bij voor de vaste kosten. Mis deze kans niet om je eigen stukje Brussel te huren waar je rust en stadse levendigheid perfect kunt combineren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue Bouvier - Bouvierstraat 16-bus-2 - 1080 Sint-Jans-Molenbeek - In de rustige Bouvierstraat bieden we een appartement te huur aan met 1 slaapkamer.

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en beschikt over een woonkamer, een keuken, een ruime slaapkamer en een badkamer.

Op slechts enkele minuten wandelen bevindt zich een winkel, en de metrolijnen 2 en 6 bij halte Ribaucourt. Daarnaast zijn er bussen die u naar het Noordstation brengen. De Bouvierstraat ligt dicht bij Saintecelette en Tour & Taxis.

Het centrum van Brussel is bereikbaar met een wandeling van 20 minuten, of 5 minuten fietsen.

In de ondergrondse garage vindt u een staanplaats met een maandelijkse huurprijs van 75 euro en een fietsenstalling.

Huurprijs: 700 euro + 75 euro garage + 120 euro provisie

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
H439KA8F7-KI
Makelaar Code
188177
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€700 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com