Kaart

Dorpsstraat 5

2960 Sint-Lenaarts Appartement Te Huur
3 slaapkamers

Ontdek dit prachtige, ruime dakappartement dat naast zijn ruime woonkamer een open en volledig ingerichte keuken herbergt. Het biedt drie comfortabele slaapkamers, perfect geschikt voor een gezin. De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel, waardoor je ochtendroutine een stuk efficiënter wordt. Verder is er een functionele wasruimte aanwezig.

Buiten geniet je op het sfeervolle terras van mooie momenten onder de blauwe hemel. Bovendien heb je een overdekte parkeerplaats ter beschikking, wat vooral in de wintermaanden een troef is.

Dit appartement speelt ook in op duurzaamheid met de aanwezigheid van zonnepanelen, wat zorgt voor een lagere energiefactuur. Tot slot biedt het gebouw zowel een personen- als autolift voor gemakkelijke toegang.

Of je nu een jong gezin bent of iemand die ruimte en comfort waardeert, dit dakappartement heeft absoluut alles om je thuis te voelen.

* * *

Dorpsstraat 5 - 2960 Sint-Lenaarts -
Een mooi en ruim dakappartement bestaande uit een ruime woonkamer met open, ingerichte keuken, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, wasplaats, terras, overdekte autostaanplaats. Er is een personen- en autolift. Zonnepanelen aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 840
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
WROZ2B14CB2G
Makelaar Code
11645
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€840 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com